Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Steaua Bucuresti: 2-3


Joc excelent reusit sambata trecuta de copiii grupei 2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, grupa condusa de pe margine de antrenorul Marius Ardeleanu.

10744968_723744221038451_1508924382_n
Desi au pierdut la limita intalnirea cu formatia similara a bucurestenilor de la Steaua, acestia au demonstrat din nou ca sunt o nuca tare in seria a I-a a campionatului A.M.F.B.
Tratand partida corespunzator, jucatorii snagoveni au reusit ca pana la pauza sa conduca pe tabela de marcaj cu 2-1 prin golurile marcate de Ene si Calinescu. In repriza a doua insa, desi au prestat acelasi joc bun, jucatorii A.R.D.-ului s-au vazut depasiti din punct de vedere fizic, efortul depus pentru a tine piept mai experimentatilor adversari, spunandu-si cuvantul.
Partida s-a incheiat cu un usor avantaj de partea Stelei, scorul final, 3-2 pentru bucuresteni, fiind un pic nedrept am spune noi, mai ales ca pe final, Turcu si Andrei Teodor au fost foarte aproape de egalare.

Accesari: 899
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics