Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Voluntari: 1-2


In etapa a III-a a campionatului A.M.F.B., grupa 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, grupa coordonata de antrenorul Marius Ardeleanu a jucat in compania celor de la F.C. Voluntari.
Desi au demonstrat un joc bun, de la egal la egal cu mai renumitul adversar, desi au condus cu 1-0 prin golul inscris de Gradinaru, jucator aflat la a cincea reusita de la startul campionatului, cum daca norocul lipseste iar ratarile al caror campion de data aceasta a fost Topor, se razbuna, la o lovitura libera bine executata de adversari, scorul a devenit egal, 1-1. Si ca ghinionul sa mearga pana la capat, la ultima faza a partidei, dupa ce arbitrul prelungise fara motiv meciul, acesta le mai si acorda usor celor din Voluntari o noua lovitura libera, lovitura transformata in gol.
Astfel, grupa 2005 care etapa viitoare intalneste pe terenul de la Plumbuita A.S. Vointa Buftea, noteaza prima infrangere din acest tur de campionat.

Foto:

Accesari: 808
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics