Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Voluntari: 1-3


Desi au avut o evolutie mai mult decat buna, sambata, 22 martie 2014, in derbiul seriei a IV-a a campionatului A.M.F.B., pe stadionul din Voluntari, grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a pierdut meciul cu grupa similara a F.C. Voluntari, scor final 3-1 pentru acestia din urma, rezultat in urma caruia trece pe locul secund, la egalitate de puncte cu liderul dar, cu un gol mai putin inscris in intalnirile directe.
Echipa condusa de antrenorul Razvan Ardeleanu a deschis scorul prin Stefan si asta dupa ce acesta, Manea si Catinas au mai trecut de cateva ori pe langa gol. La singura faza la poarta a echpei din Volunari din prima repriza, nu mult inainte de pauza, Chiru si Manea nu reusesc sa respinga, mingea ajunge la un adversar care cu un sut la coltul lung le aduce acestora egalarea. Pana la finalul reprizei, incercarile lui Jipa si a lui Manea, lipsiti de sansa, din pacate, nu reusesc sa modifice tabela.
Dupa pauza, cei din Voluntari au revenit in teren parca mai motivati si mai dornici de victorie si profitand de un moment psihologic datorat ratarii lui Manea care scapat singur cu portarul, dupa ce-l dribleaza pe acesta intra intr-un unghi din care nu mai poate inscrie, la o faza in care apararea noastra neglijeaza marcajul adversarilor, acestia preiau conducerea. Apoi, dupa ce tot Manea mai rateaza o data, ratarile nu ezita se se razbune si… 3-1 pentru F.C. Voluntari care astfel isi iau revansa dupa infrangerea cu 4-3 din turul campionatului.
De mentionat atmosfera creata de cei circa 100 de spectatori care cu tobe, torte, steaguri si incurajari de pe margine, au facut ca picii ambelor formatii sa ofere un joc asa cum am vrea sa vedem cat mai des.
Asta a fost, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a pierdut o batalie, razboiul inca nu s-a incheiat, lupta finala urmand, probabil, in play-off cand cele doua echipe, principalele candidate la castigarea seriei, se vor intalni din nou.

Echipa de start: Rasinar, Ardeleanu, Alexe, Jipa, Chiru, Trancan, Stefan, Manea.
Au mai jucat: Nitu, Catinas, Simion.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a marcat: Stefan.

Accesari: 966
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics