Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Voluntari: 5-0


Amanat datorita alegerilor prezidentiale, meciul dintre juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, liderul clasamentului si formatia similara a F.C. Voluntari, o echipa care-si juca una din ultimele sanse de a pastra lagatura cu podiumul campionatului A.J.F. Ilfov, s-a disputat luni, 17 noiembrie.
Condusi de pe margine de antrenorul Razvan Ardeleanu si in teren de fiul acestuia, unul din cei mai cerebrali jucatori la acest nivel de varsta, Sebastian, si cu un Alexe aflat, probabil, intr-una din cele mai bune zile ale sale, jucatorii snagoveni au reusit ca, prin golul acestuia din urma, sa intre la pauza in avantaj, scorul aratand 1-0 in favoarea lor.
Dupa pauza, probabil atinsi in orgoliu, copiii din Voluntari, napustindu-se in atac in incercarea de a inclina balanta in favoarea lor, nu au facut decat sa creeze spatii libere in jumatatea proprie si astfel, dupa doua incredibile ratari ale lui Manea, tot Alexe a reusit inscrierea celui de al doilea gol pentru echipa sa.
Din acest moment actiunile gazdelor, echipa din Voluntari, au devenit tot mai rare. De cealalta parte insa, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov comtinuau sa inscrie prin Stefan cu capul la o centrare venita de pe partea stanga de la Alexe, prin Alexandru S.ita la o actiune la indigo dar de pe partea opusa si avandu-l ca servant pe Ardeleanu si prin Stefan, bine lansat in atac de catre Manea.
Scor final: 5-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
Astfel, echipa antrenata de Razvan Ardeleanu obtine o noua victorie, a unsprezecea consecutiv din tot atatea posibile, si face inca un mare pas spre atingerea obiectivului, un loc pe podiumul clasamentului A.J.F. Ilfov, o competitie in care evolueaza copii nascuti intre 2004 si 2006.

Foto:

Accesari: 823
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics