Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – F.C. Voluntari: 6-4


Marti, 15 Aprilie 2014, pe Stadionul din Regie, dupa un meci cu multe goluri si o incredibila rasturnare de scor, grupa 2005-2006 a Solii de Fotbal A.R.D. Snagov invinge grupa similara a F.C. Voluntari cu 6-4.

IMG_0010
Dupa un inceput de partida furtunos, motivati si dornici de victorie, copiii nostri conduceau inca din minutul 7 cu 2-0 prin golurile inscrise de Topor.
La pauza insa, pe fondul relaxarii si poate si datorita rularii intregului lot de jucatori, tabela arata 4-2 pentru cei din Voluntari.
Dupa ce si-au primit cuvenita portie de observatii din partea antrenorului, in partea a doua a meciului insa, respectand indicatiile acestuia, prin inca doua reusite ale aceluiasi Topor si golurile inscrise, unul de Hertzug si unul de Ene, piticii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au reusit o incredibila rasturnare de situatie facand ca la finalul meciului, scorul sa fie de 6-4 pentru ei.
Bravo copii, felicitari!

Echipa de start: Alexandru S., Turcu, Alexandru, Ene, Hertzug, Topor.
Au mai jucat: Andrei, M. Calinescu, Al. Calinescu, Mihalcea, Solomintschi.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Topor (4), Hertzug, Ene.

Foto:

Accesari: 918
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics