Cum ne-a obișnuit, an de an, Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov întărește mereu grupele scolii. Anul acesta în rândul grupei 2008 au fost transferati încă doi copii, David Panduru și Radu Cojocaru, doi mijlocași foarte talentați care, datorita calitățiilor tehnice pe care le poseda, vor completa forța de grup a A.R.D.-ului.
De curand, acestora li s-a alaturat la grupa 2007, si Robert Nistor, un jucator cu calitati deosebite, transferat de la concitadina Metalul Resita (fosta Vointa Snagov). Pe lista de transferuri a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov se afla si Vali Bugean, un jucator extrem de promitator care a luat hotararea se se alature clubului.

Rasvan Ardeleanu declara: “A venit rândul grupelor micuțe sa arate ca școala noastră este un nume și pentru asta an de an vom cauta sa convingem jucători de calitate sa ni se alăture, ma bucur ca reușim asta de 5 ani. Noii veniti au calități extraordinare pentru vârstă lor insa aceste calitati trebuiesc dezvoltate, ordonate și puse în slujba echipei.”