Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov intareste randurileCum ne-a obișnuit, an de an, Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov întărește mereu grupele scolii. Anul acesta în rândul grupei 2008 au fost transferati încă doi copii, David Panduru și Radu Cojocaru, doi mijlocași foarte talentați care, datorita calitățiilor tehnice pe care le poseda, vor completa forța de grup a A.R.D.-ului.
De curand, acestora li s-a alaturat la grupa 2007, si Robert Nistor, un jucator cu calitati deosebite, transferat de la concitadina Metalul Resita (fosta Vointa Snagov). Pe lista de transferuri a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov se afla si Vali Bugean, un jucator extrem de promitator care a luat hotararea se se alature clubului.

Rasvan Ardeleanu declara: “A venit rândul grupelor micuțe sa arate ca școala noastră este un nume și pentru asta an de an vom cauta sa convingem jucători de calitate sa ni se alăture, ma bucur ca reușim asta de 5 ani. Noii veniti au calități extraordinare pentru vârstă lor insa aceste calitati trebuiesc dezvoltate, ordonate și puse în slujba echipei.”

Accesari: 622
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics