Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi cere scuze organizatorilor turneului Christmas Cup


Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi cere scuze organizatorilor turneului Christmas Cup, turneu la care desi confirmase participarea, datorita unor probleme cu care se confrunta, se vede in imposibilitatea de a se prezenta. Trei jucatori au probleme de sanatate, patru sustin teze la diferite materii, iar daca acestea nu erau de ajuns, ca tacamul sa fie complet, desi acesta a pazit cu succes buturile portii grupei 2003 in toate partidele disputate de echipa in seria a I-a valorica a campionatului A.M.F.B. in care evolueaza, parintii portarului Nitu au decis ca jucatorul sa inceteze colaborarea cu clubul.
„Este pentru prima oara cand un cumul de factori ne impiedica sa ne tinem de cuvant, imi cer personal scuze in numele scolii dar situatia actuala este, cel putin una complicata. Atat cat am putut, am incercat in permanenta sa ofer copiilor cele mai bune conditii de antrenament, sa-i implic in competitii de calitate, propice performantei. Voi avea mult de lucru in aceasta pauza competitionala. Intentionam unul, doua, transferuri dar se pare ca trebuie sa trebuie sa ma gandesc la cinci, sase. Din pacate, constat ca la nivel rural, in locul performantei se prefera aducatia fizica iar acest lucru, nu o data mi-a dat planurile peste cap. Cred ca va trebui sa aprofundez idea de a porni activitatea in Bucuresti unde cu siguranta stilul si rezultatele A.R.D.-ului vor atrage multi doritori de performanta si nu doar de o activitate extra-scolara.” a spus coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, Razvan Ardeleanu.

Accesari: 915
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics