Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi premiaza performerii


Cum era si normal, desi organizatorii campionatelor si autoritatile locale se pare ca si de data aceasta au uitat s-o faca, asa cum ne-a obisnuit an de an, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, prin coordonatorul sportiv, Razvan Ardeleanu si cu sprijinul presedintelui clubului, Gheorghe Ardeleanu care din nou a investit in diplome, cupe, medalii si echipamente, a decis sa-si premieze performerii, acesti mici dar foarte inimosi fotbalisti care nu o data le-au adus binemeritate satisfactii.

DSC_0159
Astfel, grupa 2007-2008 care activeaza in cadrul campionatului A.M.F.B., o grupa de sperante care tinde sa devina din ce in ce mai puternica urmand exemplul celor mari, grupa 2005-2006, juniorii E, finalistii campionatului A.J.F. Ilfov si juniorii D, 2003-2004, echipa ce a condus campionatul si pe care doar nesansa a impiedicat-o sa castige categoria, in cele sase meciuri din play-off obtinand doua victorii, incheind doua meciuri la egalitate si pierzand doar de doua ori in fata campioanei clasandu-se pe locul trei, au fost toate premiate.

DSC_0820
“Ma bucur ca pentru al patrulea an copiii nostri ne ofera motive de incredere si ne dau in continuare sperante. Acestea ne fac sa-i motivam. Ei merita din plin aceste festivitati de premiere, merita sa se bucure dupa ce au castigat 98% din jocurile disputate iar in finale au avut prestatii la cel mai inalt nivel. Avem convingerea ca si pe viitor, la toate nivelele, vor fi aceleasi echipe greu de invins.
Ultima saptamana a fost o perioada dificila. Independent de vointa noastra, deciziile politice afecteaza, uneori pozitiv, alteori negativ, sportul in mediul rural. Am speranta ca autoritatile locale, consiliul local, se vor uita si spre acesti minunati copii. Ei si-au facut datoria si au reprezentat Snagovul caum au putut mai bine.
Multumesc petru sprijin domnului presedinte Gheorghe Ardeleanu, staffului scolii, vicepresedintelui Adriana Sorostinean, colegului meu, antrenorul Marius Ardeleanu, doamnei Cristina Baroiu, patronul firmei AKA Group Security, si nu in ultimul rand, unui om al carui nume, pentru a evita interpretarile, nu-l voi face public, un om care apreciind munca si rezultatele acestor copii a sprijinit enorm scoala noastra.” a spus Razvan Ardeleanu.
Mai multe imagini de la festivitatea de premiere, pe Facebook sau pe Youtube.

Accesari: 647
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics