Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov joaca un nou amical de exceptie


Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov continua seria amicalelor de exceptie.

dimsoft atletico-madrid ARD logo 100x100

Miercuri, 13 August, incepand de la 8,30 dimineata, in cadrul complexului de la Arcul de triumf din Bucuresti, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va fi oaspetele uneia din cele mai puternice academii de fotbal, recent infiintata Atletico de Madrid Bucuresti, de fapt, fosta Dimsoft.
Meciul se anunta unul foarte disputat, elevii A.R.D. incercand sa demonstreze ca rusinea suferita in partida anterioara, cea cu Scoala de Fotbal Dan Chilom a fost doar un accident, ei dealtfel fiind o echipa greu de… invins.
Despre acest joc, antrenorul Razvan Ardeleanu a spus: “Suntem onorati pentru invitatia primita. Scoala noastra va incerca sa arate ca antrenamentele si experienta acumulata pot duce la obtinerea unui rezultat bun, un rezultat asa cum acesti mici dar inimosi si talentati jucatori ne-au obisnuit.”
Asteptand un meci frumos, uram succes ambelor echipe!

Accesari: 814
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics