Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – L.P.S. Mircea Eliade: 0-5


Esec nedrept pentru picii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov astazi in Regie unde Grupa 2005-2006 a pierdut in fata echipei L.P.S. Mircea Eliade cu scorul de 5-0. Nedrept deoarece L.P.S. Mircea Eliade a folosit in prima repriza copii mult mai mari din punct de vedere fizic carora Alexandru S. & Co. nu au putut sa le faca fata.
Scorul final a fost stabilit in prima parte a jocului, in cea dea doua repriza, dupa ce antrenorul celor de la L.P.S. Mircea Eliade a introdus in teren copii de varsta egala cu cea a jucatorilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov care de data aceasta si-au putut etala si ei calitatile jucand de la egal la egal cu adversarul, scorul ramanand neschimbat.

Echipa de start: Alexandru S., Bogdan Alexandru, Ene, Turcu, Oprea, Topor.
Au mai jucat: M. Calinescu, Al. Calinescu, Mihalcea, Andrei.

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

[/expand]

Accesari: 1,268
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
 • Sebe Daniel 23 December 2013 at 10:28

  DIn pacate dezinformati.

  Cei de la Eliade nu au folosit copii mai mari de varsta,au folosit prima echipa in prima repriza, iar in repriza a doua au folosit copii de 2006.

 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics