Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – L.P.S. Mircea Eliade II: 1-7


Grupa 2005 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit ieri, pe terenul din Regie, in ultima partida a acestei editii a campionatului A.M.F.B., echipa a doua a L.P.S. Mircea Eliade.

DSCN0198
Neatenti, jucand probabil, cu gandul la vacanta, dupa o prima repriza in care nu s-au regasit deloc, copiii nostri s-au vazut condusi cu nu mai putin de 6-0. Dupa pauza insa, pauza in care si-au incasat o meritata portie de muştruluieli din partea antrenorului, acestia au revenit cu picioarele pe pamant si jucand total diferit fata de prima repriza, au reusit sa inscrie golul de onoare. Scor final, 7-1 pentru L.P.S. Mircea Eliade si astfel, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov rateaza ultima pozitie a podiumului.
Una peste alta, de-a lungul campionatului, desi multi dintre ei sunt nascuti in 2006, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au demonstrat ca pot evolua cu succes la grupa 2005. Editia viitoare, cu siguranta vor arata ca pot mai mult. Nu-i asa, copii?

Echipa de start: Alexandru S., Ene, Hertzug, Alexandru, Turcu, Topor.
Au mai jucat: Al. Calinescu, M. Calinescu, Andrei, Mihalcea, Barbu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Ene.

Foto:

Accesari: 978
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics