Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – L.P.S. Mircea Eliade II: 3-1


Picii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si au luat revansa dupa ce weekend-ul trecut au fost invinsi drastic de prima echipa a L.P.S. Mircea Eliade. Astazi, acestia au reusit sa invinga L.P.S. Mircea Eliade 2 cu 3-1 prin golurile marcate de Topor, de doua ori, si Turcu.

foto2
Daca portarul Alexandru S. a reusit sa inchida poarta primind un singur gol iar trioul Alexandru, Ene si Turcu a jucat perfect, Al. Calinescu, Andrei Teodor si Oprea au creat faze bune de joc la mijlocul terenului, atacantii Topor si M. Calinescu s-au dovedit a fi foarte periculosi. Pe langa acestia, Mihalcea pare sa prinda din ce in ce mai multa incredere in sine.
Toate acestea fac ca inainte cu doua etape de finalul turului seriei a III-a 2005 a campionatului A.M.F.B, Grupa 2005-2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov sa ocupe un onorant loc 3 din 14 echipe.
Felicitari copii!

Echipa de start: Alexandru S., Ene, Alexandru, Turcu, Andei, Topor.
Au mai jucat: Oprea, M. Calinescu, Al. Calinescu, Mihalcea
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Topor (2), Turcu.

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

foto1 foto2 foto3

[/expand]

Accesari: 1,039
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics