Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov la finalul turului campionatelor in care activeaza


Grupa 2003
Clasata pe locul 7 in seria a I-a valorica a campionatului A.M.F.B.
Seby Ardeleanu & Co. au reusit ca in ultimele 5 etape sa ramana neinvinsa, ultimele meciuri, cu Juniorul Bucuresti fiind castigat la masa verde si cu F.C. Voluntari incheiat la egalitate, 0-0, aducandu-i 4 puncte, puncte ce-i consolideaza pozitia in clasament.
La general, in 11 meciuri, grupa a adunat 16 puncte avand 4 victorii, 4 egaluri si 3 infrangeri.

Grupa 2005
Termina turul campionatului A.M.F.B. unde de fapt, scopul participarii este in special formarea jucatorilor, multi dintre acestia fiind nou veniti, cu o infrangere, 3-5 in intalnirea cu Sport Team.

Grupa 2006
Desi incheie seria a I-a a turului campionatului cu doua infrangeri, 0-1 cu Juniorul si 2-5 cu F.C. Voluntari, lucru ce o face sa piarda locul 5 fiind devansata tocmai de aceste formatii, echipa dovedeste ca poate mai mult, mai ales avand in vedere ca in retur se are in vedere transferarea unui atacant ceea ce, pentru moment, este inca principala problema a echipei.

Juniori E
Mult asteptatul duel dintre A.R.D. si Vointa Snagov a fost amanat pentru primavara, ambele cluburi hotarand ca atunci ar putea beneficia de conditii optime de joc, conditii care sa poata demonstra in mod elocvent valoarea echipelor. Acelasi motiv a stat si la baza amanarii tot pentru primavara a partidei cu C.S. Balotesti.
Echipa incheie turul campionatului A.J.F.Ilfov pe prima pozitie cu 13 victorii din tot atatea meciuri jucate si cu un golaveraj de 85 de goluri marcate si doar 5 primite.

Accesari: 786
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics