Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov la Play-Off-ul A.M.F.B.


In perioada 1-5 Mai 2014, Complexul Sportiv Ghencea din Bucuresti a gazduit Play-Off-ul A.M.F.B.grupa de varsta 2003. Participanta la eveniment alaturi de echipe recunoscute pentru valoarea lor precum Dimsoft, Steaua, Eliade sau Juniorul, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, sub conducerea antrenorului Razvan Ardeleanu, prin evolutiile apreciate in unanimitate de asistenta, a reusit sa demonstreze ca nu este cu nimic mai prejos decat adversarele mult mai galonate pe care le-a intalnit.

ARD echipa 2003
Astfel, dupa ce in prima zi a competitiei, in partida cu L.P.S. Mircea Eliade, dupa un meci spectaculos care se putea incheia cu victoria oricarei echipe, copiii nostri, prin golul inscris de Serbanescu au facut ca departajarea sa se faca abia in urma executarii loviturilor de departajare. Scor final: 5-4 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.

In aceeasi zi, dupa numai patru ore, a urmat al doilea joc al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, de data aceasta in compania celor de la Inter Galaxy, echipa ce aratand ca fotbalul se joaca si in forta, dupa prima repriza, conducea deja cu 4-0. Desi treziti la pauza de antrenorul lor, copiii nostri n-au mai reusit decat golul de onoare, gol inscris de Luigi Martino, partida incheindu-se cu scorul de 4-1 in favoarea Inter Galaxy.

Al treilea meci a adus in fata Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, o eterna rivala, F.C. Voluntari, si asa cum era de asteptat, meciul a fost unul extrem de disputat. Desi au avut numeroase actiuni bune, jucatorii nostri au marcat, din pacate, o singura data, prin Manea, echipa din Voluntari obtinand egalarea la singura greseala a defensivei noastre. Au urmat din nou, loviturile de departajare si din nou Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a iesit invingatoare. Scor final: 7-6 si…


Ziua a treia a competitiei a adus fata in fata Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si una din cele mai puternice participante la eveniment, Steaua Bucuresti.
Desi pornind cu sansa a doua, in prima parte a jocului, copiii nostri au avut o prestatie pe masura adversarilor, numai ratarea lui Luigi Martino care n-a fructificat o pasa excelenta venita de la Manea facand ca la finalul reprizei scorul sa fie unul alb, 0-0.


In repriza a doua insa, faptul ca multi dintre copiii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, desi joaca la nivelul de varsta 2003, sunt nascuti in 2004, si-a spus cuvantul, acestia nu mai reusind sa faca fata ritmului jocului, in ultimele 15 minute, Steaua marcand de nu mai putin de trei ori.

Astfel, echipele calificate in semifinale au fost Dimsoft si Juniorul din Seria A si L.P.S Mircea Eliade si Steaua din Seria B, iar in urma rezultatelor obtinute, in finala mare s-au intalnit Dimsoft si Steaua. De mentionat ca partida incheiata cu scorul de 3-1 in favoarea primei echipe, s-a desfasurat pe parcursul a doua zile, in prima zi fiind intrerupta la scorul de 2-0 pentru Dimsoft datorita ploii ce a facut ca terenul sa devina impracticabil.

Asta a fost, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, chiar daca a terminat pe locul 4 in grupa, a demonstrat ca face parte din lumea fotbalului de calitate. Dovada in acest sens ar fi, alaturi de evolutia buna avuta in toate partidele, scorul egal obtinut in fata ocupantei locului trei L.P.S. Mircea Eliade, echipa pe care a si invins-o in urma loviturilor de departajare.
De altfel, din cele 70 de echipe participante in cele 5 serii ale campionatului A.M.F.B., in urma rezultatelor din acest play-off, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a reusit clasarea in top 10, mai precis pe locul 7, in fata unor formatii precum Dinamo Bucuresti (Seria A), Comprest Gim (Seria A) si F.C. Voluntari (Seria B).

Urand succes atat celor de la Dimsoft cat si celor de la Steaua in zonalul de baraj pentru calificarea in finala pe tara, tinem sa-i felicitam, alaturi de organizatori, pe toti acesti minunati copii care ne fac sa ne bucuram de fotbal.

Iata si componentii lotului aliniat de Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov:

 • Portari: Nitu, Rasinar;
 • Fundasi: Stanescu, Trancan, Jipa, Alexe, Serbanescu;
 • Mijlocasi: Ardeleanu, Chiru;
 • Atacanti: Stefan, Manea, Martino.

P5016989 P5016990 P5016991 P5016992 P5016993 P5016994 P5016995 P5016996 P5016998 P5016999 ARD echipa 2003 Razvan Ardeleanu

Foto: Adrian Stanescu
Mai multe imagini, pe pagina de Facebook a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

 

Accesari: 1,685
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics