Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov la startul editiei 2017-2018 a campionatelor organizate de A.J.F. Ilfov


frfA.J.F. Ilfov da startul editiei 2017-2918 a camionatelor incepand cu 20 august. Conform R.O.A.F. F.R.F., conducerea A.J.F. si seful Departamentului Competitii au reusit ca, la toate nivelele de juniori, A,B,C,D,E si F, sa adune la start peste 25 de cluburi ce urmeaza sa-si inscrie grupele in campionate. Da remarcat ca, datorita protocolului incheiat intre A.M.F.B. si A.J.F. Ilfov, de data aceasta, Ciajna, Voluntari si A.R.D. Snagov care pana acum au evoluat in grupele bucurestene, vor reveni in campionatele judetene, echipele urmand sa depuna tabelele cu componentii echipelor [“Pentru respectarea R.O.A.F, COMPETIŢIIEI şi a Competitorilor în termen de 5(cinci) zile veţi depune la Comisia de Competiţii TABELUL NOMINAL cu echipa care are drept de participare la TURNEUL ZONAL (Cluburile care au înscris 2 echipe la aceaşi categorie de PARTICIPARE în Competiţiie). Cluburile care vor depune TABELELE sînt urmatoarele: F.C. VOLUNTARI S.A., C.S.S. VOINŢA BUFTEA, A.S. JOGA_BONITO şi A.C.S.CORBEANCA. La toate jocurile PROGRAMATE din ediţia 2017/2018 RAPORTUL de joc va fi însouit de Tabelul aprobat de A.j.F. ILFOV prin Comisia de Competiţii. Cine NU va respecta procedurile R.O.A.F. va fi sancţionat de COMISIA de DISCIPLINA. ” dupa cum declara Dl. Sânge Niculae – A.J.F. Ilfov ].

Astfel, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va participa cu patru grupe:

Razvan Ardeleanu: “Organizarea competitiilor de copii din cadrul A.J.F. Ilfov este pe calea cea buna. In mod cert, aducerea la Ilfov a echipelor gen Chiajna sau Voluntari va ridica valoarea competitiei. Se va crea o baza de date cu jucatorii, acestia urmand fi usor de identificat pe site-ul A.J.F.
Grupele noastre au ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele trei locuri ale clasamentelor, desigur un obiectiv greu dar nu imposibil de atins. Ramane doar sa ne antrenam si apoi, pe teren, sa confirmam.”

Accesari: 525
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics