Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov la startul noului sezon fotbalistic13439099_10201985676960023_320216293745929363_n

Dupa un timp oarecum indelungat in care activitatea extrem de bogata in evenimente a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov ne-a tinut departe de spatiul online, urmand ca de acum inainte sa prezentam la timp noutatile, speram noi saptamanal, revenim astazi cu un cumul de informatii despre evolutiile echipelor si jucatorilor nostri.
Rezultatele obtinute la turneele de pregatire si la meciurile amicale din perioada vacantei, in special cele din finalul lunii august si inceputul lunii septembrie anuntau un debut de bun augur pentru grupele scolii.

 • Grupa 2003 a inceput campionatul A.M.F.B. intalnind in primele doua etape adversari deosebit de puternici: Academia Voluntari si F.C. Dinamo. In prima partida, pe terenul din Pipera, dupa ce au ratat un penalty prin Vlad, snagovenii au cedat cu 0-1. In cea de-a doua, la Snagov, dupa un joc frumos in compania bucurestenilor, sorul final a fost 1-1, golul egalizator venind in repriza a doua din partea lui Jipa.
 • Grupa 2005 a debutat in campionatul A.M.F.B. cu doua victorii: 3-1 cu C.S.S. in prima etapa si 6-2 cu C.S.A. Steaua Bucuresti. Alaturi de toti componentii grupei care au avut o evolutie “satisfacatoare” conform spuselor antrenorului Razvan Ardeleanu, Gradinaru, Ilie, Turcu si Stefan s-au remarcat prin golurile inscrise.
 • Grupa 2007, dupa ce in prima etapa a terminat la egalitate, 1-1 cu bucurestenii de la United Soccer, in etapa a doua a cedat cu 1-4 in fata copiilor peste nivelul de varsta (cel putin 3 din 6!) de la Santos Bucuresti.
 • In campionatul A.J.F. Ilfov, grupa de juniori D – 2004 a castigat meciul cu C.S. Corbeanca la masa verde, cu 3-0, deoarece adversarii nu au prezentat copii legalizate ale certificatelor jjucatorilor. Partida s-a jucat totusi pe terenul din Tamas sub forma unui meci amical, ambele formatii demonstrand un fotbal foarte frumos, cu multe faze de fotbal adevarat si, prind dubla lui Galbinoiu, s-a incheiat cu victoria cu 2-1 a A.R.D.-istilor.

Weekendul urmator, in etapa a treia, grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov vor avea urmatorii adversari:
– Grupa 2003 – sambata, ora 9,00 – Stadion Antilopa – L.P.S. Sf. Pantelimon
– Grupa 2005 – sambata, ora 10,00 – Stadion Agronomie – Vointa Buftea
– Grupa 2007 – duminica, ora 11,00 – Stadion Prosport Arena – C.S.A. Steaua
– Juniori D – duminica, ora 9,00 – Stadion Snagov – C.S.O. Pantelimon

Accesari: 604
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics