Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, locul 3 la Turneul Cupa Sport Team 2017


Dupa revenirea din cantonamentul de la Bughea, liderii seriei a II-a a A.J.F. Ilfov, juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au participat alaturi de alte cateva echipe extrem de puternice la un real test inaintea returului al carui start se va da pe 5 Martie, Turneul Cupa Sport Team 2017.
In prima zi, formatia antrenata de Razvan Ardeleanu a terminat la egalitate, 0-0 cu echipa care avea sa castige turneul, A.C. Sport Team si a invins categoric, scor 3-1 prin golurile marcate de Alexe, Iordache si nou transferatul Leanca, pe Celtic Bucuresti.
In cea de a doua zi, juniorii snagoveni au disputat trei partide din care prima in grupe, contra Champion Bucuresti. Dupa ce bucurestenii au deschis scorul, prin golurile marcate de Alexe, Galbinoiu, si Mario Pestisor, un alt nou transferat, cu un indiscutabil 3-1, snagovenii s-au calificat in semifinala unde au intalnit grupa 2004 a Academiei Sport Team. La capatul unui meci extrem de frumos, poate cel mai frumos al turneului, bucurestenii s-au impus la limita invingand cu 1-0 trimitand astfel elevii antrenorului Ardeleanu in finala mica unde, razbunandu-se parca pentru eliminarea din finala mare, acestia au zdrobit pur si simplu A.S. Real Crangasi cu un categoric 5-0 prin golurile marcate de Galbinoiu, Iordache, Ardeleanu si Pestisor de doua ori.
“Un test extrem de util acum, inaintea reluarii campionatului. Grupa noastra se afla in lupta pentru titlu la acest nivel de varsta. Mai avem de lucru la omogenitate, avem cativa jucatori noi, abia transferati insa pot spune ca lucrurile merg spre bine, aceste transferuri ne fac sa ne simtim parca ceva mai puternici. Au fost doua zile pline, obositoare si nu pot sa nu-i felicit pe copii pentru rezultatele obtinute, pentru performanta, dar si pe parinti pentru implicare.” a spus la finalul turneului Razvan Ardeleanu.

Grupa A

1 – A.C. Sport Team 2005 – 7p
2 – A.R.D. Snagov – 7p
3 – Celtic Bucurest – 1p
4 – Champion Bucuresti – 1p

Clasament :

1 – Academia Sport Team 2005
2 – Academia Sport Team 2004
3 – A.S. Sc.F. A.R.D. Snagov
4 – A.S. Real Bucuresti
5 – A.S. Sc.F. Dan Chilom
6 – A.S. Celtic Bucuresti
7 – A.S. Valencia Bucuresti
8 – A.S. Champion Bucuresti

Accesari: 988
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...



website statistics