Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Palatul Copiilor Bucuresti: 4-0


Desi vizibil marcati de oboseala acumulata in meciurile disputate doua zile la rand, joi si vineri, astazi, jucand a treia zi consecutiv, pe stadionul din Voluntari, copiii grupei 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au intrecut cu un categoric 4-0 formatia similara a Palatului Copiilor din Bucuresti.

IMG_1957
Golurile au fost inscrise, unul in prima repriza prin Stefan, si trei in cea de a doua parte a confruntarii, doua prin Catinas care din ce in ce isi demonstreaza calitatea de adevarat marcator, si unul de Manea.
Chiar daca antrenorul Razvan Ardeleanu a acordat mai multe minute in teren jucatorilor care in meciurile anterioare au jucat mai putin, meciul a fost unul frumos, cu multe faze de fotbal adevarat, unul in care Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, asa cum o arata si scorul, si-a dominat adversarul fara drept de apel, demonstrand inca o data, daca mai era nevoie, ca nu intamplator ocupa pozitia de lider al clasamentului A.M.F.B.

Echipa de start: Nitu, Serbanescu, Trancan, Jipa, Rosianu, Chiru, Lupu, Manea.
Au mai jucat: Stefan, Ardeleanu, Catinas.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Stefan, Manea, Catinas (2).

IMG_1957 IMG_1958 IMG_1959 IMG_1960 IMG_1961 IMG_1962 IMG_1963 IMG_1964 IMG_1965 IMG_1966 IMG_1967 IMG_1968

Foto: Eugen Serbanescu

Accesari: 864
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics