Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov participa la turneul Golden Boy Bucuresti 2016golden boy
Dupa aproape un an de la infiintarea acesteia, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a decis ca grupa 2007 care pana acum, din punct de vedere al jocului a avut un parcurs promitator, poate face fata unui turneu amical. Surpriza este insa faptul ca din grupa vor face parte si cei 8-9 prichindei 2009 care pana acum s-au antrenat cu colegii lor “mai mari” si care, alaturi de altii de seama lor, urmeaza sa constituie o noua grupa de varsta in cadrul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Regecampf Jr.
Turneul Golden Boy 2016 ce urmeaza sa se desfasoare in perioada 1-3 iulie 2016, este organizat de cunoscutul Xavier Dragoescu – Pro Tv si la startul lui se vor alinia 16 echipe impartite pe doua categorii de varsta.
Cu speranta ca vor castiga experienta necesara pe viitor, nu ramane decat sa le uram succes micilor A.R.D.-isti!

Razvan Ardeleanu: “Ne onoreaza invitatia domnului Dragoescu. Desi grupele scolii noastre sunt abia la inceput de drum, consider extrem de utila participarea la astfel de evenimente la care copiii nu au decat de castigat. Vom merge cu grupa 2007 unde avem cativa jucatori noi dintre care cel mai cunoscut nume este cel al juniorului Reghecampf, o grupa care ne da sperante, dar, pentru ca ne-am propus deja infiintarea unei noi grupe, vom introduce in joc si multi copii 2009. Obiectivul nostru este ca piticii sa capete cat mai multa experienta si pentru asta, astfel de competitii sunt extrem de utile.”

GRUPA 2007

GRUPA 2009

SERIA A

SERIA A

Astra Kids Astra Kids
Panda Juniors Panda Juniors
Young Tigers Young Tigers
Vointa Snagov A.R.D. Snagov

SERIA B

SERIA B

Celtic Bucuresti Arsenal
Juventus Sport Team
A.R.D. Snagov Celtic Bucuresti
Chelsea Bucuresti Chelsea Bucuresti
Accesari: 1,120
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics