Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov pe locul I dupa prima parte a play-off-ului juniorilor D ilfoveni


Duminica, stadionul din comuna Rosu a gazduit ultima etapa a turului play-off-ului juniorilor D ilfoveni.

In primul meci al zilei Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit F.C. Voluntari. Ambele echipe, si cea antrenata de Razvan Ardeleanu si cea antrenata de Bogdan Ionica au aratat un fotbal de calitate, cu faze la ambele porti bine construite insa, ca si in sezonul regulat, A.R.D.-istii au demonstrat un plus de agresivitate in atac si de siguranta in fazele de aparare, astfel ca, daca poarta snagovenilor a fost rareori in pericol, la cealalta poarta, superioritatea in posesia balonului si numarul ocaziilor de gol si-au spus pana la urma cuvantul. Singurul gol al partidei s-a marcat la unul din cele cel putin zece cornere de care A.R.D.-istii au beneficiat, cand, Sebastian Ardeleanu a executat perfect iar Pestisor, bine plasat in careu, co o puternica lovitura de cap. a trimis mingea in plasa.
Cel de al doilea meci a confirmat faptul ca C.S. Popesti Leordeni isi merita din plin locul, acestia invingand gazdele, Concordia Chiajna, cu 2-1.

Cele ce s-au remarcat din plin la acest turneu au fost, pe langa implicarea echipelor participante, atenta supraveghere a A.J.F. Ilfov prin domnii Dumitru Craciun si Nicolae Sange, brigazile de arbitri de esalon superior ale domnului Adrian Stanescu prin maniera impecabila in care au condus jocurile, dar si suporterii care cel putin in ultima zi aproape ca au umplut tribuna stadionului din Rosu, toate acestea contribuind la imaginea unui play-off de calitate.


Razvan Ardeleanu: “Pe langa modul in care a fost organizat, la acest play-off as mai remarca fair-play-ul care a dominat absolut toate partidele. De asemenea, tin sa remarc prestatia tuturor arbitrilor dar in special a echipei din ultimul nostru meci, Ionut Coza si Andrei Rasnoveanu. Toate formatiile au inca sanse sa castige campionatul si asta deoarece in returul play-off-ului mai sunt de jucat o serie de trei meciuri iar nivelul extrem de apropiat al valorii echipelor poate genera orice rezultate. Noi ramanem cu picioarele pe pamant, vom incerca sa jucam acelasi fotbal, cu multa ambitie si multa daruire. Restul, roadele muncii noastre, le vom vedea week-end-ul viitor.”

Accesari: 865
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics