Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov porneste in returul campionatului increzatoare


A inceput returul campionatului. Iata rezultatete Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov:

 • Juniorii C au castigat partida contra F.C. 1 Decembrie cu 3-0. Derbyul local contra Sportul Snagov a fost amanat datorita vremii neprielnice (ploaie inghetata) si se va disputa pe 10 aprilie 2018.
 • Juniorii D au pierdut la limita, 0-1 partida cu Vointa Buftea insa rezultatul nu a fost omologat deoarece A.R.D. Snagov a contestat substituirea a doi jucatori de la Buftea, cazul urmand a fi judecat joi, 30 Martie. In partida cu eterna rivala, Sportul Snagov sau impus cu un categoric 4-0, scor ce nu lasa loc de niciun fel de interpretari.
 • Juniorii E au legat doua victorii la rand, 3-1 in dauna celor din Afumati si 4-3 contra Vointei Buftea.
 • Grupa 2008 a reusit sa faca un meciuri frumoase contra celor de la Dinamo Noua Generatie si conta F.C.S.B. Daca in prima partida s-a impus cu 4-0, din pacate, in cea de a doua, rezultatul nu le-a mai fost favorabil.
  Aflata la debut, grupa 2009-2010 a reusit ca in primul ei meci oficial sa se impuna in deplasare la Vointa Buftea cu un categoric 5-0.

Razvan Ardeleanu: “Toate grupele scolii noastre demonstraza ca atat in cantonament cat si in perioada premergatoate reluarii campionatului au asimilat multe lucruri pe care acum le pun in practica. Cu rezultatele obtinute ramanem cum s-ar zice, in carti, cu sanse majore sa ne indeplinim obiectivele. Ma bucur ca pentru al VI-lea an la rand reusim sa castigam in fata rivalei din localitate, Sportul, desi numite derby-uri, intalnirile cu acestia fiind ca sa zic asa, adjudecate. Urmeaza o perioada grea, o peroada ce insa ne poate consolida pozitiile ocupate in clasamente. Pe 3 si 4 Aprilie grupa 2008 va participa la Turneul Player Escort 2018. Sper ca atat eu cat si colegul Vali Ghinea impreuna cu copiii nostri sa reusim sa obtinem maximul in confruntarile ce ne asteapta.”

Accesari: 365
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics