Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov pregateste noi transferuri


Asa cum ne-am obisnuit, si anul acesta Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, pregatindu-se pentru sezonul urmator, cauta sa-si intareasca lotul. Razvan Ardeleanu a reusit deja o serie de transferuri si poarta discutii pentru inca doi jucatori. Daca Mario Baicu (Vointa Snagov) a si evoluat in cateva meciuri actele sale finnd definitivate, pentru Niculae (Sc.F. Eugen Nae) si pentru Galbinoiu (C.S. Corbeanca) se poarta inca discutii. Pentru Andrei (Vointa Snagov) se asteapta semnarea transferului din partea celor de la Vointa. Pe langa acestia la Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov se pare ca vor fi si cateva reveniri, cea mai “sonora” dintre acestea fiind cea a lui Alex Musat.

lot-2015
Razvan Ardeleanu: “Ne aflam in perioada in care facem trecerea la teren normal de fotbal si pentru aceasta e necesara completarea lotului de jucatori. Pretentiile noastre sun cunoscute. Baicu s-a adaptat rapid si incepe sa-si arata aptitudinile, Andrei a confirmat, Niculae si Galbinoiu au calitati, sunt seriosi, si vor avea un cuvant de spus in fotbal dar cu ei inca mai trebuie lucrat. Ma bucura revenirea lui Musat. Acestuia i s-ar putea alatura un alt fost component A.R.D. care a incercat un periplu bucurestean pentru care momentan se poarta discutii. Asta vorbind doar despre grupa 2003-2004 care in sezonul urmator va juca in campionatul juniorilor D al A.J.F. Ilfov. Tot legat de acesta grupa, pe 3 august vom pleca intr-un stagiu de pregatire de o saptamana la Poiana Tapului. Si la celelalte grupe vor fi noutati, cam 5-6 jucatori pe fiecare nivel, 2005/06/07/08/09. Singura despartire s-ar putea sa fie de Ene de la 2006 care fara acordul A.R.D. se pregateste cu Atletico de Madrid Bucuresti care, daca isi va achita restantele financiare si materiale (echipamentul sportiv) va fi lasat sa plece. Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov viitorul suna bine. Intentionam sa mai aducem un antrenor pentru grupa mica si unul pentru portari.”

Accesari: 720
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics