Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, printre laureatele turneului Summer Cup Mangalia 2018


Intre 14 si 28 iunie, in trei perioade, a avut loc la Mangalia, unul dintre cele mai mari turnee de copii din Romania. Au participat 230 de echipe din categoriile de varsta cuprinse intre 2003 si 2011. Fiecare perioada a avut laureatele ei. In ultima sectiune, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov s-a clasat cu grupa 2008 pe locul IV, loc premiat de catre organizatori. Performanta este extrem de notabila, pe parcusul turneului, echipa intalnind formatii de top din Romania.

Iata rezultatele grupei:
În grupe:
ARD – Academia Hagi Negru 5-0
Junior Vaslui – ARD 3-1
ARD – CS Vulcan 7-0

Calificată în sferturi de finală de pe primul loc echipa noastră a întâlnit pe FC Csikszereda, maci incheiat cu 1-1 in teren, apoi, trecând de aceasta dupa penalty-uri, scor final, 5-4 pentru ARD Snagov, echipa calificandu-se in semifinale unde Academia Hagi s a impus cu 2-1 după ce la pauză tabela era albă. Astfel ARD Snagov a jucat doar finala mica unde, dupa ce la finalul timpului regulamentar de joc scorul fusese 1-1, din pacate a pierdut cu 3-1 la penalty-uri. {e langa premiul oferit de catre organizatori pentru locul ocupat, copiii au primit si trofee pentru cel mai bun portar, David Gheorghe, cel mai tehbic jucator, Reghecampf Laurentiu, si cel mai bun atacant Cojocaru Radu.

Razvan Ardeleanu: “O experienta unica pentru copii si pentru asta as vrea sa multumim pe aceasta cate parintilor si oamenilor care ne-au fost aproape, oferindu-le copiilor, pe langa cele mai bune conditii, si o vacanta de neuitat. Multumim in mod special familiilor Reghecampf, Cojocaru si Oprea. Copiilor, tot respectul pentru conduita si modul in care au jucat!”

Accesari: 4,723
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics