Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Rapid Bucuresti: 3-3


Marti, la pranz, la Baza Sportiva Pro Rapid, in cadrul pregatirilor in vederea turneului de la Ruse, grupa 2003 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a sustinut un joc amical in compania echipei similare a clubului Rapid.
Meciul, unul foarte disputat si cu multe faze de poarta si actiuni frumoase de ambele parti, a fost o experienta inedita pentru copiii nostri care, in final, au reusit sa fie egali cu partenerii lor si, daca Manea, Jipa sau Stefan nu se jucau cu ocaziile, reuseau poate si o victorie. Tot asa, daca Nitu si Rasinar nu si-ar fi aparat poarta precum au facut-o, jucatorii Rapidului puteau inclina balanta in favoarea lor.
In continuarea pregatirilor, in week-end-ul urmator, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov urmeaza sa intalneasca echipa condusa de Cristi Niculce, A.S. Popesti Leordeni, iar pentru marti seara se asteapta confirmarea unui amical in compania C.S. Otopeni.

Echipa de start: Nitu, Stanescu, Alexe, Serbanescu, Chiru, Trancan, Manea, Stefan.
Au mai jucat: Rasinar, Ardeleanu, Jipa, Martino, Lupu, Paraschiv.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Martino, Alexe, Ardeleanu (11m).

Foto:

Accesari: 1,030
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics