Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – S.C. Dinamo Bucuresti: 2-1


Ceea ce inaintea partidei dintre grupele 2005 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si Dinamo Bucuresti parea, probabil, pentru acestia din urma, o formalitate, s-a transformat intr-o surpriza mai putin placuta pentru bucuresteni.

PA180223
Practicand un joc bazat pe constructie si asa cum ne-a obisnuit, mizand pe cartea atacului, impulsivul antrenor Razvan Ardeleanu si-a condus echipa spre o noua si importanta victorie.
Cu Nitu ale carui interventii in poarta au dat incredere coechipierilor, cu o aparare unde Alexe, Stanescu si Jipa n-au iertat nimic, cu o linie de mijloc in care, desi depasiti fizic, Ardeleanu si Chiru au stapanit centrul terenului, si cu Manea si Stefan in atac, desi nascuti in 2004, reprezentand un real pericol pentru poarta dinamovista, desi meciul a fost unul extrem de disputat, cu faze demne de seria a I-a valorica a campionatului A.M.F.B. la ambele porti, in final Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a mai adaugat 3 puncte in clasament.
Dupa ce scorul a fost deschis de un fost dinamovist, Chiru, cu un sut superb din afara careului, bucurestenii au avut si ei cateva ocazii periculoase insa, cu toata presiunea pusa pe aparare lor, prima repriza s-a incheiat cu 1-0 in favoarea snagovenilor.
Un avantaj fragil insa, deoarece Dinamo ramane totusi Dinamo si la reluare, dupa ce la capatul mai multor faze Nitu a scapat fara gol, la un corner, unul din atacantii bucuresteni, cu o lovotira de cap bine plasata, le-a adus acestora egalarea.
Rezultatul indecis s-a mentinut pana spre final cand, la un fault in careu asupra lui Manea, arbitrul a dictat lovitura de pedeapsa si… cine altul putea sa fie omul decisiv decat Sebastian Ardeleanu care, cu sange rece il executa pe portarul advers lasandu-l fara reactie si isi aduce din nou echipa in avantaj.
In ultimul minut, probabil raniti in orgoliu, dinamovisti au reusit totusi sa inscrie insa golul a fost anulat, marcatorul lor aflandu-se in pozitie de offside iar fluierul urmator al arbitrului a fost cel de final, cel care a consfintit o noua victorie pentru Scoala de Fotbal A.R.D. snagov.

Accesari: 1,030
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics