Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – S.C. Dinamo Bucuresti: 2-2


Dintre toate meciurile disputate de grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov weekend-ul trecut, se pare ca cea mai grea misiune au avut-o jucatorii antrenati de Marius Ardeleanu, grupa 2006, aceasta avand de infruntat, pe terenul din Regie, in cadrul celei de a doua etape a seriei a I-a a campionatului A.M.F.B., S.C. Dinamo Bucuresti.
Cu toate acestea, micii fotbalisti snagoveni au reusit sa se afle permanent la carma jocului, ba chiar, sa-si conduca mereu adversara si pe tabela de marcaj, chiar daca in final aceasta a aratat un scor alb, 2-2.
Scorul a fost deschis de Ene iar dupa egalare, Turcu a fost cel care a adus din nou Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov in avantaj.
Din pacate, in finalul partidei, arbitrul, si am spune noi doar el, a vazut o infractiune in careul A.R.D. iar penalty-ul dictat a fost transformat ducand din nou scorul la egalitate.
Etapa urmatoare, incepand de la ora 14, acelasi teren, va gazdui intalnirea dintre Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si C.S. Concordia Chiajna.

Foto:

Accesari: 931
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics