Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov saluta schimbarile survenite in cadrul A.M.F.B.12660191_10201395063635059_810547016_n
Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov saluta schimbarile survenite in cadrul A.M.F.B. si ureaza mult succes cuplului MARIAN LUMINARE – CLAUDIU BABOIA care a castigat alegerile pentru presedentia asociatiei.
Avem sperante ca cei doi isi vor aduce contributia la eliminarea favoritismelor fata de unele cluburi asa zis foarte puternice, cluburi ale caror interese sunt doar acapararea copiilor de la cluburile mai mici, precum si castigurile banesti de pe urma punerii la dispozitie pentru disputarea campionatelor de minifotbal a bazelor lor sportive. Avem convingerea ca noua conducere a A.M.F.B. va face totul pentru imbunatatirea nivelului de organizare a competitiilor.
Avand in vedere baza de selectie bucuresteana dar si calitatea bazelor din Ilfov, poate, pe viitor, se va avea in vedere si formarea unei singure structuri A.M.F.B. – Ilfov, ceea ce, consideram noi, ar putea duce la o competitie mai ampla si de un alt nivel calitativ.

Accesari: 719
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics