Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov saluta victoria lui Iron Raul Catinas


“Mi-ar fi placut mult sa fiu fotbalist, dar avand in vedere ca eram foarte masiv, nu cred ca puteam face asta” a spus odata Raul Catinas. N-a fost sa fie pentru el, ci, pentru cineva drag lui, iar el a devenit unul din cei mai buni kickboxeri din Romania.

Sala Polivalentă din Reşiţa a fost sâmbătă noaptea, gazda primei Gale Mondiale de SuperKombat World Grand Prix din 2014. România a fost reprezentată de opt luptători printre care Cătălin Moroșanu și lugojeanul Raul Cătinaș.
Imediat după spectaculoasa victorie a lui Moroșanu, în ring a urcat Iron Raul Cătinaş alături de francezul Brice Guidon, un colos de 1.98 m şi 115 kg. Lugojeanul a avut o intrare demnă de un campion, pe acordurile live ale lui Sișu, fiind susținut de Coco Rus și Benny Adegbuyi. Raul a început meciul plin de încredere punându-și în valoare deja celebrele sale lovituri de pumn. Avândul în colț și pe fostul său antrenor Marcel Drăgan, Raul nu i-a dat nici o șansă adversarului său cu toate că acesta l-a avut în colț pe fostul mare campion Jerome Le Banner. Seriile de lovituri puternice ale lui Cătinaș au făcut ca adversarul său să cadă la podea încă din prima rundă fiind numărat, iar doar gongul de final de repriză l-a salvat pe acesta de la KO. În cele din urmă francezul s-a văzut învins de Cătinaș tot printr-un KO în cea de-a doua rundă. La final Raul Cătinaș a mulțumit publicului din Reșița și zecilor de lugojeni prezenți la această gală pentru a-l susține.

Sursa: redesteptarea.ro

Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, salutandu-i victoria, ii adreseaza lui Iron Raul Catinas cele mai sincere felicitari!

Accesari: 711
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics