Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Scoala de Fotbal Danilescu 3: 4-0


In weekend-ul ce a trecut, Grupa 2005-2006 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a avut parte de doua dueluri cu Scoala de Fotbal Danilescu.
Daca vineri in urma unei prestatii inconstante pe durata meciului copiii nostri au pierdut cu 3-2 in fata celor de la Scoala de Fotbal Danilescu 2, duminica, picii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov si-au luat revansa castigand cu 4-0 impotriva celor de la Scoala de Fotbal Danilescu 3. Elevii condusi de antrenorul Ghita au avut de aceasta data o evolutie mult mai curajoasa si ma exacta, Topor reusind o dubla, fiind imitat si de Turcu care deasemeni a marcat de doua ori.
De apreciat este faptul ca evolutia acestor copii este evidenta acestia facand fata cu brio jocurilor din campionatul A.M.F.B. 2005 cu toate ca majoritatea sunt nascuti in 2006.

In ambele meciuri echipa de start a fost: Alexandru S., Ene, Bogdan Alexandru, Turcu, Oprea, Topor.
Au mai jucat: Andrei, M. Calinescu, Al. Calinescu, Mihalcea, Suveica, Grigore.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: in primul meci: Topor (2), iar in al doilea: Topor (2), Turcu (2).

[expand title=”” startwrap=”” endwrap=””]

at3

[/expand]

Accesari: 1,100
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics