Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Scoala de Fotbal Eugen Nae: 5-1


Ieri seara, la Peris, juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au disputat o partida amicala de trei reprize a cate 25 de minute, in compania echipei similare locale, Scoala de Fotbal Eugen Nae.
Dupa ce in prima parte a jocului juniorii A.R.D.-ului Rasinar, Trancan, Alexe, Stanescu, Ardeleanu, Chiru si Stefan au semnat mai intai trei bare prin Trancan, Chiru si Stefan, in final acestia din urma au reusit sa inscrie de doua ori.
In repriza a doua antrenorul Ardeleanu a efectuat nu mai putin de cinci schimbari introducandu-i in teren pe Radu Mihai, Rosianu, Paraschiv, Simion si Lupu si desi acestia au aratat ca se antreneaza temeinic facand pe deplin fata adversarilor scorul a ramas neschimbat. Ar fi de mentionat ratarile repetate ale lui Simion, si incercarea de lob a lui Lupu care din nefericire a intalnit portarul advers.
Ultima parte a jocului a decurs in aceeasi dominare a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov dar, dupa numeroasele ratari ale lui Ardeleanu, Stefan si Chiru, cei care au inscris au fost juniorii Scolii de Fotbal Eugen Nae. Golul primit a avut darul de a trezi orgoliul juniorilor nostri care la faza imediat urmatoare inscriu prin Chiru, Stanescu cu un sut superb il pune la grea incercare pe portarul arversarilor, iar mai apoi, prin Stefan si Trancan duc scorul la 5-1 in favoarea lor. Astfel, si cu sprijinul lui Rasinar care si-a fecut pe deplin datoria in poarta, meciul se incheie cu sutul perfect in vinclu al lui Ardeleanu dar scorul scorul nu devine 6-1 pentru ca… arbitrul fluierase finalul.
De notat ar fi si evolutia portarului Scolii de Fotbal Eugen Nae, Nitu, care a facut totul pentru a limita scorul in fata viitorilor colegi, avand in vedere ca acesta urmeaza sa se transfere la Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.

Echipa de start: Rasinar, Trancan, Alexe, Stanescu, Ardeleanu, Chiru, Stefan.
Au mai jucat: Radu Mihai, Rosianu, Paraschiv, Simion, Lupu.
Pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov au marcat: Chiru (2), Stefan (2), Trancan.

Accesari: 909
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics