Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Scoala de Fotbal Eugen Nae: 8-0


Disputata la mijlocul acestei saptamani, in cadrul etapei a noua a campionatului A.J.F. Ilfov, partida dintre juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov care au intalnit echipa din localitatea invecinata, Peris, Scoala de Fotbal Eugen Nae, a avut loc pe terenul primeia, la Ciolpani.

ard per
Pentru elevii antrenorului Razvan Ardeleanu, un meci normal, oarecum relaxat, cu o echipa care nu le-a pus probleme decat in primele 5-10 minute, la finalul caruia, diferenta de valoare s-a reflectat intocmai pe tabela de marcaj.
Dupa o multime de ratari ale lui Manea, Gradinaru si Stefan, seria reusitelor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a fost deschisa de acesta din urma. Pana la pauza, oaspetii au avut un singur sut pe poarta, si acela din lovitura libera. De cealalta parte in schimb, Manea inscria gol dupa gol, din hattricul reusit de acesta, poate cel mai frumos fiind acela cand, intocmai ca la fazele fixe lucrate la antrenamente, la un corner executat scurt de Alexe pana la Ardeleanu, acesta ii retrimite lui Alexe a carui centrare perfecta ajunge la Manea care cu o puternica lovitura de cap expediaza balonul in plasa.
Dupa pauza, juniorii snagoveni, bine coordonati de pe margine de antrenor si din teren de catre fiul acestuia, Sebastian Ardeleanu, au pus complet stapanire pe joc, doar ghinionul lui Gradinaru, capitanul de echipa din acest meci care, in paranteza fie spus, si-a dorit nespus sa inscrie impotriva fostei sale echipe, bara, portarul sau terenul opunandu-i-se de fiecare data, a facut ca scorul sa nu fie mai mare.
Golurile au venit totusi dar din partea lui Alexe in urma unui sut bine plasat, a lui Stefan cu un sut puternic care a zguduit plasa si a marcat astfel dubla, si din nou a lui Manea, ba chiar de doua ori, o data bine servit de Ardeleanu in urma unui corner, si a doua oara dupa o pasa venita de la Stefan in urma unei lungi serii de driblinguri ale acestuia, pasa ce l-a gasit singur in fata portii goale.
De partea oaspetilor, acestia au avut din nou, tot din lovitura libera, un singur sut spre poarta dar mult peste aceasta, din pacate, facandu-se astfel remarcati doar prin lipsa de fair-play de care au dat dovada pe toata durata intalnnirii.
In urma acestei noi victorii, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov isi pastreaza diferenta de opt puncte fata de a doua clasata si noua fata de a treia, aceasta in conditiile in care, tot in aceasta etapa, principala contracandidata, A.S. Glina a dispus in deplasare cu 5-1 de F.C. Voluntari.
Dupa meci, antrenorul Razvan Ardeleanu a declarat: “Asa cum am mai spus, trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant, urmeaza o serie de cinci meciuri extrem de grele: cu Ciorogarla, Voluntari, Chiajna, Balotesti si chiar Vointa Snagov, echipa care, desi in acest moment este codasa clasamentului, cu siguranta va incerca din rasputeri sa ne faca probleme. Mai e mult pana la incheierea campionatului, din tur s-au scurs abia noua etape, urmeaza returul, trebuie sa tratam toate meciurile cu aceeasi maxima seriozitate si disciplina. Vom continua pregatirea si in cantonamentul din iarna, din perioada 2-6 februarie 2015, de la Cheile Gradistei. Obiectivul nostru ramane acela de a reedita performanta din sezonul trecut, ocuparea unui loc pe podium.”

Foto:

Accesari: 872
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics