Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, Scoala de Fotbal Eugen Nae, Vointa Snagov – triunghiular pe sinteticul din Ghermanesti


Dupa ce sambata, la Bucuresti, grupa 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov a intalnit intr-o partida amicala, colega de serie, Inter Galaxy, partida la finalul careia, la fel ca in campionat cand s-a incheiat nedecis, 0-0, scorul a fost egal, 1-1, pentru snagoveni inscriind Manea, inainte de a intra in vacanta, cu sprijinul primarului comunei, domnul Marian Oancea, pe terenul sintetic din Snagov, echipa antrenata de Razvan Ardeleanu va lua parte la un triunghiular alaturi de Scoala de Fotbal Eugen Nae din Peris si de cealalta echipa locala, Vointa Snagov.
Meciurile se vor desfasura pe durata a doua reprize de cate 30 de minute fiecare si, asa cum prevede regulamentul U.E.F.A., in sistem 8+1, pe teren 40×60 si aplicandu-se regula offside-ului, iar programul care a fost acceptat de catre antrenorii celor trei formatii va fi urmatorul:

  • ora 10,00 – A.S. Vointa Snagov – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov
  • ora 11,00 – Scoala de Fotbal Eugen Nae – Vointa Snagov
  • ora 12,00 – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – Scoala de Fotbal Eugen Nae

“Ma bucur ca putem participa la acest eveniment. Este momentul sa facem uitate unele tensiuni care, pentru un timp, au existat pe plan fotbalistic intre echipele din zona. Ilfovul reprezinta o regiune cunoscuta in fotbal, de unde s-au ridicat numeroase talente iar colaborarea dintre cluburi nu poate fi decat benefica acestor minunati copii in primul rand. Aceste meciuri cu caracter amical au rolul de a evidentia capacitatile de exprimare ale jucatorilor, de a-i pregati pentru intalnirile oficiale, de a-i forma. Sper ca actiuni de acest fel sa mai aiba loc, poate, chiar cu participarea mai multor echipe. Tin sa multumesc domnului primar pentru intelegere si pentru sprijinul acordat si, in numele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, doresc sa ii urez sarbatori fericite atat domniei sale cat si celor apropiati!” a spus Razvan Ardeleanu, coordonatorul Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 808
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics