Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, surpriza Golden Boy Cup 2016


Avandu-i, printre altii, ca invitati pe Andreea Esca, prezentatoarea stirilor ProTv care, de altfel, a si lovit prima mingea dand startul competitiei, pe Bogdan Stelea, pe Miodrag Belodedici care a avut si misiunea de premiere a castigatorilor, pe Laurentiu Reghecampf venit sa-si urmareasca fiul la debutul in formatia Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, week-end-ul trecut, la baza sportiva Chelsea din Bucuresti s-a desfasurat turneul Golden Boy Cup 2016.
La grupa 2007, avand ca adversare Chelsea Bucuresti (0-6), Juventus Bucuresti (4-5) si Celitic Bucuresti (0-1) Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a demonstrat ca antrenamentele dau rezultate si, chiar daca au ratat la limita calificarea in semifinale, Solcan, Jianu, Suveica sau Reghecampf jr. au aratat ca sunt o echipa redutabila.
Grupei 2009, prima participare la un turneu i-a adus si prima performanta. Intrecand in grupe cu 2-0 pe Pro Activ Bucuresti, cu 2-0 pe Young Tigers Bucuresti si cu 4-0 pe Panda Juniors, piticii snagoveni demonstrau deja ca sunt periculosi. Dupa victoria din semifinala cu Academia Sport Team (scor 3-1 pentru A.R.D.) care le asigura o medalie, in finala, micutii A.R.D.-isti indrumati de pe margine de fratii Marius si Razvan Ardeleanu, dand dovada de multa ambitie, tenacitate si disciplina, au reusit surpriza turneului impunandu-se cu 5-3 in fata mult mai experimentatilor de la Celtic Bucuresti, devenind astfel cea mai buna echipa 2009 a turneului.Razvan Ardeleanu: “Referitor la grupa 2009, sincer, un final total surprinzator insa, dupa o zi, analizand totul, este rodul muncii noastre, a celor doi antrenori dar si a acestor micuti care de mai bine de sase luni rup mingea si nu numai la antrenamente. Felicit jucatorii ambelor grupe participante, este meritul lor!”

Accesari: 1,117
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics