Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov termina pe 3 dar invinge Universitatea Craiova!


Duminică, 01 septembrie, au avut loc semifinalele, finalele și jocurile pentru loc la toate categoriile de vârstă în cadrul turneului national ”Cupa Sport Team”.
Reprezentantele Ilfovului și-au făcut simțită prezența, Scoala de fotbal A.R.D. Snagov – grupa 2005, jucând pentru pentru locurile 5-6, a invins Scoala Dănilescu.
ameci15
Surpriza a fost ca de obicei, grupa 2004. Dacă în prima semifinală, Atletic Roșiori au trecut la penalty-uri de Craiova, în timp în ce de a 2-a semifinală, Scoala de fotbal A.R.D. Snagov a pierdut dramatic, scor 4-2 in favoarea celor de la CSM Focșani, la pauză fiind 2-2. Ilfovenii au fost ca un ghimpe în coasta acestora, dar puternica echipă din Focșani s-a impus, câștigând și finala, 4-0 contra celor de la Roșiori.
În finala mica pustii Ilfoveni s-au intrecut pe sine si au oferit un meci foarte frumos si disputat furnizand surpriza categoriei 2004 invingand Universitatea Craiova cu 2-1 dupa ce la pauza scorul era 1-1. Astfel snagovenii au reusit sa obtina trofeul si medaliile de bronz la acest turneu.

Preluare Ilfov Sport
Accesari: 824
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics