Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov transfera doi jucatori de la Vointa Snagov


Doi jucatori de la Vointa Snagov, Eduard Simion si Radu Lupu au confirmat faptul ca intentioneaza sa se alature Grupei 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov deoarece, spun ei, “doresc sa se pregateasca la un nivel superior“.
Antrenorul coordonator al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, Razvan Ardeleanu declara ca cei doi au calitati deosebite, calitati care imbinate cu munca si rabdare pot fi foarte bine puse in valoare.
Totodata, astazi, Consiliul de administratie al Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov impreuna cu coordonatorul sportiv Razvan Ardeleanu, au luat decizia de a renunta la colaborarea cu jucatorul Rares Joitoiu, jucator care desi in ultima vreme a aparut tot mai des in echipa de start, a incalcat Regulamentul de ordine interioara al scolii pregatindu-se cu alta echipa fara a avea un acord scris in acest sens, asa explicandu-se probabil si atitudinea total necuviincioasa din ultima vreme a acestuia fata de conducerea si staff-ul clubului.

Accesari: 1,643
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
 • Joitoiu Rares Stefan prin Joitoiu Andreea Simona 12 November 2013 at 16:40

  NOTIFICARE

  Subsemnatul Rares Stefan Joitoiu, prin reprezentant legal Andreea Simona Joitoiu, domiciliat in Judetul Ilfov, Comuna Gruiu, Sat Gruiu, in calitate de jucator legitimat la Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, in data de 12.11.2013 va comunic faptul ca am luat cunostinta despre excluderea mea din Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, din anuntul postat de dvs. pe pagina oficiala a scolii, in data de 11 Noiembrie 2013.
  Prin prezenta va notific sa procedati la eliminarea acestui anunt intrucat este de natura de a-mi aduce grave prejudicii morale si chiar materiale avand in vedere urmatoarele:

  • Excluderea mea din Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov a fost efectuata nerespectand procedurile legale mentionate in Regulamentul Scolii si respectiv in Statutul Asociatiei, dupa cercetarea faptelor (pregatirea cu o alta echipa fara acordul scris din partea scolii de fotbal, respectiv atitudinea total necuviincioasa din ultima vreme fata de conducerea si staff-ul clubului) ce pot constituii o incalcare a regulamentului de ordine interioara al scolii.
  • Nu a fost emisa o decizie in acest sens in conformitate cu dispozitiile din regulament si statutul scolii.
  • Mai mult, pe fondul cauzei, pretinsele incalcari mentionate nu au existat (nu am inceput pregatirea cu alta echipa de fotbal pana in data de 11.11.2013 si nu am avut o atitudine necuviincioasa fata de conducerea si staff-ul clubului)
  • Atitudinea mea in cadrul scolii, in programul de antrenament si a competitiilor oficiale din cadrul Asociatiei Municipale de Fotbal Bucuresti si a Asociatiei Judetene de Fotbal Ilfov a fost de constiinciozitate si seriozitate in pregatire si disciplina in respectarea indicatiilor coordonatorului sportiv Razvan Ardeleanu si nu au incalcat actul mai sus mentionat, fapt demonstrat prin aspectul mentinerii calitatii mele de titular din data de 14.10.2013 si pana la data excluderii din lot, calitate care presupune respectarea regulamentului de ordine interioara si a statutului scolii.

  Pentru aceste considerente, pentru rezolvarea pe cale amiabila a incheierii colaborarii dintre subsemnatul si Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, pentru a evita solutionarea acestui litigiu prin intermediul instantei de judecata, va rog sa procedati la indepartarea anuntului de pe site-ul asociatiei in termen de maxim 24 ore.

  12.11.2013 Joitoiu Rares Stefan
  Prin Joitoiu Andreea Simona

 • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov 12 November 2013 at 20:59

  Referitor la notificarea de mai sus:

  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va aduce la cunostinta ca decizia a fost luata dupa sedinta cu parintii din 11 Noiembrie 2013 cand tatal jucatorului a luat decizia de a-l retrage pe acesta de la club. Cat priveste atitudinea necorespunzatoare a jucatorului Rares Joitoiu fata de staff-ul si conducerea clubului, aceasta poate fi confirmata de catre parintii copiilor prezenti la incident. Sa mai mentionam ca jucatorul s-a antrenat cu A.S. Vointa Snagov?
  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va roaga sa contactati coordonatorul sportiv pentru a vi se comunica ziua si ora la care veti fi invitati la sediul scolii pentru a vi se inmana atat Hotararea Consililui de administratie din data de 11 Noiembrie 2013 referitoare la jucatorul Rares Joitoiu, cat si Acordul de transfer al acestuia din partea clubului.
  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va aminteste ca in caz de transfer, retragere, sau incheierea colaborarii, aveti obligatia de a preda echipamentul sportiv primit conform fisei de inventar.
  • Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va recomanda sa nu recurgeti la amenintari.

  Cu respect.

  • Joitoiu Rares Stefan prin Joitoiu Andreea Simona 13 November 2013 at 15:08

   Referitor la adresa Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov din 12.11.2013 ora 20.59:
   In primul rand va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra prompt.
   In data de 11.11.2013 tatal minorului Rares Stefan Joitoiu, legitimat ca jucator la Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, v-a informat despre decizia ambilor parinti de retragere a susnumitului din cadrul scolii, urmand ca in termeni amiabili sa emiteti decizia de retragere a acestuia de la scoala la cererea parintilor si eliberarea actelor necesare dupa predarea echipamentului si stingerea eventualelor datorii a acestuia fata de scoala pana la data retragerii sale.
   Asa cum afirmati dumneavoastra, dupa aceasta informare, tot in data de 11.11.2013 Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov , prin Consiliul de administratie, a emis decizia de renuntare la colaborarea cu jucatorul Rares Stefan Joitoiu, cu invocarea motivelor deja mentionate in clar in notificarea transmisa anterior, prin care se incalca grav drepturile jucatorului.
   Am observant ca “atitudinea total necuviincioasa din ultima vreme a minorului fata de conducerea si staff-ul clubului” a fost inlocuita cu “atitudinea necorespunzatoare a jucatorului Rares Joitoiu fata de staff-ul si conducerea clubului” in cadrul unui incident, care poate fi confirmat de parintii copiilor prezenti la acesta.
   As dori sa va informez pe aceasta cale ca orice incident in care este implicat un minor trebuie adus in primul rand la cunostinta parintilor pentru a fi luate masurile necesare de catre acestia sau impreuna cu acestia, in functie de gravitatea faptei comise de catre minor.
   Prin urmare va rog sa imi transmiteti detalii despre incident, data, locul si ora la care a avut loc si mai ales in ce a constat atitudinea necorespunzatoare a minorului Rares Stefan Joitoiu.
   Referitor la intrebarea dumneavoastra daca “sa mentionam ca jucatorul s-a antrenat cu A.S. Vointa Snagov ?, raspunsul meu este sa faceti ce considerati dumneavoastra ca trebuie, insa ar trebuii sa tineti cont de repercusiunile legale a oricarei declaratii pe care o faceti.
   Pentru a evita orice interpretari viitoare, echipamentul in totalitatea lui (inclusiv articolele achitate separat de catre subsemnata) va fi predat joi 14.11.2013 in cadrul sedintei de pregatire (inainte sau dupa pregatirea copiilor pentru a nu afecta sedinta de pregatire) in functie bineinteles de disponibilitatea dumneavoastra pentru a verifica toate articolele si a semna de primire in clar cu numele si stampila scolii pentru evitarea oricarei discutii ulterioare pe aceasta tema. Bineinteles rugamintea mea este de a primi toate documentele necesare in urma incheierii colaborarii cu jucatorul Rares Stefan Joitoiu (hotararea din 11.11.2013, Acordul de transfer al jucatorului si carnetul de jucator (fiind primul lui carnet rugamintea de a ajunge la jucator este direct venita din partea acestuia).
   Referitor la ultima afirmatie in care Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov imi recomanda sa nu recurg la amenintari, mentionez ca nu am avut in intentie si nu imi permit sa emit nici o amenintare la adresa nimanui, cu atat mai mult la adresa prezentei scoli in care fiul meu Rares Stefan Joitoiu a fost legitimat ca jucator aproape un an calendaristic si in care am avut deplina incredere.
   Intentia mea si a sotului meu a fost de a retrage copilul in varsta de 9 ani si aproape 5 luni de la scoala si incheierea colaborarii in mod amiabil. Anuntul emis insa de dumneavoastra pe pagina internet a scolii a fost cu invocarea unor motive neadevarate si atribuirea unor caracteristici comportamentale unui minor care il pot afecta grav, de aceea a trebuit ca parinte sa iau atitudine. Daca decizia era cea normala de incheiere a colaborarii la cererea parintilor nu exista nici un fel de comentariu la anuntul dumneavoastra.
   Cu multa stima si respect,
   Andreea Simona Joitoiu

website statistics