Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, un proiect insumand peste 50 de copii din care 23 localnici


Cu doar cateva zile inainte de a participa la turneul organizat de Palatul Copiilor din Bucuresti, echipa grupei 2006-2007 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, a intalnit intr-o partida amicala formatia similara a celor de la Petrolul Ploiesti. Dupa un meci cu un fotbal frumos de ambele parti, la finalul celor trei reprize a cate 20 de minute fiecare, scorul a fost de 5-0 pentru echipa snagoveana, antrenata de Razvan Ardeleanu.


scoala de fotbal a.r.d. snagov - 2016
Dupa meci acesta a spus: “Ma bucur ca cei peste 50 de copii ai mei din care 23 sunt localnici au decis sa se implice alaturi de mine in acest proiect numit Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov. Dupa grupa juniorilor 2003-2004 al carui palmares nu cred ca mai este cazul sa-l amintesc, iata ca si cei mici incep incet, incet, sa le calce pe urme acestora. Nu pot decat sa fiu multumit de felul in care acesti minunati copii se antreneaza, joaca si dau totul in teren facand astfel cunoscut acest nume, A.R.D. Snagov, pot spune deja un brand in fotbalul ilfovean si nu numai. In numele scolii, nu putem sa nu multumim autoritatilor locale pentru ca ne permit sa ne desfasuram activitatea in cadrul bazei Vointa. Sper ca si in viitor sa reusim sa ne mentinem cel putin la nivelul actual.”

Accesari: 714
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics