Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov, unul dintre cele mai bune cluburi din Ilfov


Pentru al VI-lea an la rand, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov confirma faptul ca este unul din cele mai puternice cluburi de fotbal pentru copii din judetul Ilfov, la finalul turului, grupele scolii situandu-se pe locuri de play-off zonal sau, calificandu-se in elita U15 F.R.F.

 • Juniorii B1 care de fapt sunt grupa 2003, grupa ce evolueaza in campionatul A.J.F. Ilfov B1 2002 au incheiat turul pe locul patru.
 • Juniorii C – 2004-2005 au incheiat calificarile pentru elita FRF U15 pe primul loc spulberandu-si adversarii. Spre exemplu, in derby-urile locale, contra Sporul Snagov au obtinut victorii clare, 5-0 si 7-0. Dupa primele cinci meciuri, grupa ocupa locul patru in seria a VII-a confirmand astfel faptul ca are valoarea necesara pentru a evolua in aceasta competitie.
 • Juniorii D – 2006-2007, dupa un tur aproape perfect, ocupa locul doi la egalitate de puncte cu liderul, pastrand sanse reale pentru calificarea in play-off-ul campionatului. In derby-ul local, ei au invins Sportul Snagov, scor 6-2.
 • Juniorii E – 2008-2009 ocupa locul doi in campionat la trei puncte de liderul Concordia Chiajna, fiind singura echipa fara infrangere in acest tur. Echipa are de asemenea sanse sa se califice in play-off. Si aceasta grupa a intalnit Sportul din localitate de doua ori: o data la turneul Stelele viitorului unde a castigat cu 3-2 si o data in campionat unde partida s-a incheiat la egalitate, 1-1.
 • Juniorii F – 2009, o grupa in plin proces de formare a participat la o competitie primavata-toamna unde la final au ocupat locul sase. In confruntarile locale, nici aceasta grupa nu s-a lasat mai prejos si o data si-a invins adversara cu 4-2 iar a doua oara a terminat la egalitate cu aceasta, scor 3-3.

Razvan Ardeleanu: “Ma bucur ca si dupa acest tur de campionat ramanem unul din cele mai puternice cluburi din Ilfov.
Cei aproximativ 70 de copii structurati pe grupe de varsta se ridica la un nivel bun atat la antrenamente cat in special in jocurile oficiale ceea ce, iata, ne-a permis ca si de data aceasta sa ne clasam pe pozitii care ne asigura atingerea obiectivelor sau chiar indeplinirea acestora, cum a fost in cazul calificarii grupei de juniori C 2004 in elita U15 FRF.
Toate acestea fac ca antrenori si reprezentanti ai AJF Ilfov sau FRF sa mai arunce cate un ochi si in ograda noastra. Astfel, pana in prezent avem un numar de 14 copii selectionati in loturile zonale U15, U14 si U13, ceea ce ne onoreaza dar ne si confirma calitatea muncii desfasurate in cadrul clubului.
Un lucru pozitiv este si readucerea lui Seby Ardeleanu in cadrul grupei 2004. Dupa experienta la FC Voluntari, acesta punandu-si plusul de valoare in slujba echipei alături de Pestisor, fiecare avand cate trei goluri marcate la elita FRF.
Ca in fiecare an, pe timpul iernii vom încerca să ne întărim grupele in vederea competitiilor. Deja la 2004, 2006 si la 2008 s-au perfectat cateva transferuri iar la 2009-2010 vor fi legitimati o serie de 5-6 jucatori de la grupa de incepatori.”

Accesari: 647
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
 • Ai ceva de spus?
  Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

  1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
  Loading...website statistics