Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va merge si in aceasta iarna in cantonament la Cheile Gradistei


Desi copiii sunt in vacanta, la Soala de Fotbal A.R.D. Snagov se lucreaza intens in domeniul organizarii. Astfel, de curand s-au perfectat documentele privind cantonamentul montan din perioada 2-7 februarie, de la Cheile Gradistei, locul preferat de cativa ani incoace de coordonatorul scolii, Razvan Ardeleanu.

cantonament 2015
Alaturi de grupa 2003-2004, in cantonament vor merge si copii de la grupele 2005 si 2006, dar si doi prichindei de la 2007. Ca si noutate, anul acesta, jucatorii vor fi insotiti de ambii antrenori, Razvan si Marius Ardeleanu.
Avand ca scop pregatirea tehnica si tactica dar si dezvoltarea capacitatii de efort, cei doi antrenori au in vedere desfasurarea a trei antrenamente zilnic. Pe langa cardul natural deosebit, copiii vor beneficia de toate conditiile pentru o pregatire eficienta: terenuri acoperite atat cu gazon sintetic cat si cu iarba naturala, sala de forta, locuri speciale pentru alergari in aer liber, piscina, partie de ski. Cazarea se va face la Casa Bogdan, locatie cotata cu trei stele, iar masa va fi servita la restaurantul apartinand Moeciu Resort.

Accesari: 1,027
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
Comentarii
  • Nitu Madalin 14 January 2015 at 17:31

    mama, era smecher si la casa dorina,…….

  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics