Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va participa la turneul international Cupa Nycola Yordanov


Intre 6 si 8 Iunie 2014 Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov va participa la Ruse, in Bulgaria, la cea de a treia editie a Cupei Nycola Yordanov, un puternic turneu international organizat de Ariston Ruse si Vega Sport Media, turneu ce va alinia la start echipe de copii nascuti in 2003, 2004, 2005 si 2006 renumite in sud-est-ul Europei, printre acestea enumerandu-se: Besiktas Istanbul (Turcia), Ludogorets Razgrad, Cerno More Varna, Beroe Stara Zagora, Botev Plovdiv, Litex Lovech, Slavia Sofia si Lokomotiv Sofia (Bulgaria), F.C. Brasov, Petrolul Ploiesti si Dinamo Bucuresti (Romania) precum si cateva scoli de fotbal precum: Academia Buiucani (Moldova), Ariston Ruse (Bulgaria), Dim Soft Bucuresti, Toni Dobos Bucuresti, Atletico Arad, Alma Sibiu, L.P.S. Arad, Tinere Sperante Bucuresti (Romania), la care s-ar mai putea adauga cateva de la care inca se asteapta confirmarile.

echipa 2003
Cazarea se va face in hoteluri de trei stele din Ruse, iar jocurile se vor desfasura atat pe terenuri cu iarba naturala, cat si pe terenuri sintetice.
Dupa ce anul a reusit sa castige trofeul Neptun Cup Primorsko la Burgas, tot in Bulgaria, aceasta este a doua experienta in strainatate pentru grupa 2003 condusa de antrenorul Razvan Ardeleanu.
Ramane de vazut in ce grupa va juca Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov si cum va evolua, insa indiferent de rezultatele pe care le va obtine, insasi participarea alaturi de adversari de asemenea calibru poate reprezenta un castig pentru copii.
In privinta lotului celor 14 jucatori care vor face deplasarea, se pare ca acestia vor fi cei care au participat la play-off-ul bucurestean de la inceputul lunii insa, decizia finala va fi luata bineinteles, de catre antrenorul Razvan Ardeleanu.

Accesari: 1,244
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics