Se reia activitatea competitionala. Succes, copii!


Incepand cu 1 si 2 martie 2014, grupele de copii si juniori ai Scolii de Fotbal A.R.D Snagov incep returul campionataului la nivelele de varsta 2003 AMFB, 2005 AMFB, si Juniori E A.J.F. Ilfov.
Inca din iarna, elevii Scolii de Fotbal A.R.D Snagov s-au pregatit asiduu atat in sala de la Peris cat si in cantonamentul de la Cheile Gradistei pentru a-si mentine pozitiile ocupate in clasamente la sfarsitul turului. La 2003-2004 AMFB grupa noastra ocupa locul 1 avand sanse reale de a juca play-off-ul grupei, avand si posibilitatea de a-si atinge obiectivul, acela de a se califica in play-offul campionatului. La 2005-2006 AMFB copiii Scolii de Fotbal A.R.D Snagov ocupa un onorant loc 4 din 14 echipe. Juniorii E ai Scolii de Fotbal A.R.D Snagov aflati la doua puncte de locul unu se lupta pentru castigarea canpionatului desi obiectivul lor a fost doar clasarea pe podium, iar acum porneesc returul cu sansa de a deveni campioni.
Avand in vedere ca incepand cu 1 Martie 2014 Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov revine la baza de pregatire OLIMPIA CIOLPANI dar si ca in fotbal totul depinde intodeauna atat de jucatori cat si de antrenor, le uram mult, mult succes, astfel ca in vara, la finalul campionatelor, locurile ocupate sa fie cel putin cele actuale si aceasta mai ales avand in vedere ca in randurile scolii, pe langa cei cu vechime, au venit si alti jucatori, tinere talentate care trebuie doar puse in valoare, asa cum zice motto-ul nostru.
Succes copii!

Accesari: 1,129
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics