Sebastian Ardeleanu, posibil pas catre un transfer importantUrmarit de ceva vreme, capitanul echipei de juniori D a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, Sebastian Ardeleanu, pare sa fi intrat in atentia unor cluburi de renume, cu state vechi in fotbalul romanesc, precum si in cea a unor firme de impresariat sportiv. Evolutia acestuia, constanta si utila echipei, faptul ca este totdeauna alaturi de colegii sai, au facut ca juniorul snagovean sa-si castige pe deplin statutul pe care il are, de jucator care atrage atentia.
Nu mai departe, astazi, in prima zi a zonalului la care echipa sa s-a calificat, atunci cand A.R.D.-ul era condus cu 2-1, decizia antrenorului de a-l urca in linia mediana a fost una decisiva pentru rasturnarea, atat a situatiei din teren, cat, prin golul marcat, si a rezultatului.

Razvan Ardeleanu: “Un subiect extrem de delicat dar, realist vorbind, ma bucur ca Ardey al meu a reusit ca, alaturi de echipa, sa starneasca interesul echipelor mari, al oamenilor de fotbal. Copilul mai are mult de munca, mai are multe de corectat insa, chiar daca uneori mai si greseste, la varsta lui mi se pare normal, atitudinea lui atunci cand se afla pe terenul de fotbal este una de apreciat. Spun ca este un subiect delicat pentru ca, asemenea celorlalti parinti, si eu sunt parinte si si eu imi doresc ca fiul meu sa iasa in evidenta insa faptul ca Seby a invatat sa puna mai presus interesul echipei fata de cel personal, nu poate decat sa ma bucure. Probabil ca asta este unul din motivele pentru care s-a facut remarcat. Vom cantari bine, daca va fi in avantajul lui, va merge sa joace in Bucuresti, in tara, si de ce nu, chiar si in afara. Altfel, ce sa zic, eu nu oblig pe nimeni, eu nu fac decat sa incerc sa-i invat pe copii fotbal. Ca unii copii au alte pretentii, poate uneori prea mari, nu am ce comenta, daca ei cred ca isi pot realiza visurile in alte parti, la alte cluburi unde considera ca au mai multe sanse de afirmare, e problema lor, decizia lor, insa, cei care vor ramane, vor trebui sa se gandeasca in primul rand la echipa si apoi la interesul personal. Voi incerca sa tin cont de dorinta fiecaruia.”

Accesari: 948
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics