Seby Ardeleanu își ia rolul in serios


Revenit la Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov în perioada de minitransfer inaintea începutului campionatului Elita U15 FRF, dupa o perioada in care a activat la FC Voluntari, formatie pentru care in grupele de calificări pentru Elita a marcat 4 goluri, iata ca Seby Ardeleanu pune umărul serios la treaba si la echipa lui de suflet, echipa la care si-a dorit sa joace in aceasta editie de campionat FRF Elita U15. Reușind evolutii remarcabile la fel ca si coechipieri lui in toate jocurile, Seby si-a trecut deja numele pe lista marcatorilor de 3 ori: 11m contra Daco-Getica Bucuresti, gol din acțiune contra Petrosport Ploiești si o super execuție din lovitură liberă de la 25m in victoria de la Câmpulung Muscel.

Razva Ardeleanu declara:
“Seby si a dorit enorm sa se întoarcă la echipa lui de suflet, joacă la maxim, atitudinea lui o imprima echipei si asta face ca noi sa fim o echipă de luat in serios. Ma bucur pentru el, bucuria se vede in ochii lui si acest lucru a facut ca el sa-si reintre imediat si in rolul de marcator reusind gluri din 11m, din lovitură liberă sau din acțiune. Le multumesc jucatorilor din aceasta grupa pentru modul cum l-au reprimit si totodata ii felicit pentru modul cum au inteles sa joace in aceste meciuri de Elita FRF.”

Accesari: 414
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics