Seby Ardeleanu repeta “isprava” de anul trecut, este din nou golgeter


Dupa ce anul trecut la juniori D reusea sa fie golgeterul echipei marcand in primele 9 etape 11 goluri, iata ca si in actualul sezon, de data aceasta la juniori C, Seby Ardeleanu care de obicei evolueaza pe post de fundas central stanga sau mijlocas central, reuseste sa repete isprava, de data aceasta in 12 etape disputate pana in acest moment, sa marcheze nu mai putin de 14 goluri.
Performanta sa se datoreaza, si deciziei antrenorului sau, Razvan Ardeleanu care a hotarat ca fotbalistul sa fie folosit si ca mijlocas central, iar multe din cazuri, conform spuselor aceluiasi antrenor, la reusitele sale o mare contributie au avut-o si colegii de echipa.
In cadrul grupei de juniori C a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, printre marcatori, pe langa Ardeleanu se mai evidentiaza: Jipa – 9 goluri, Pestisor si Galbinoiu – cate 6 goluri, Alexe – 4 goluri, Chiru – 3 goluri, Stefan si Manea – cate 2 goluri.
Evolutiile constant bune s-au concretizat si prin selectionarea lui Sebastian in Selectionata zonala a A.j.F. Ilfov – F.R.F. U13 unde de asemenea s-a facut remarcat si unde a reusit sa inscrie un gol in patru meciuri disputate, fiind posibil ca si pe viitor sa se afle in vizor pentru lotul nationalei U13.
De mentionat ca la Selectionata zonala au mai jucat si alti colegi de la echipa sa de club, echipa care printre altele fiind spus, se afla pe locul doi in clasamentul A.J.F. ilfov, printre care: Manea, Pestisor care a si marcat de doua ori, Stefan, Alexe si Galbinoiu.

Accesari: 527
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics