Seby Ardeleanu revine la A.R.D. Snagov


Transferat la inceputul anului la Academia Voluntari, dupa o perioada de acomodare, s-a impus reusind evoluții apreciate, încununate de performanta alaturi de grupa 2004 FC Voluntari, grupa ce a fost vicecampioana Bucureștiului, Seby Ardeleanu a ales sa revina la A.R.D. Snagov.

Rep.: Putem spune bine ai venit!
Seby: Chiar dacă îmi este greu sa las in urma un grup bun din punct de vedere valorific, va spun Bine v-am găsit!
Rep.: De ce aceasta decizie știind faptul că ai mers la Voluntari cu inima deschisa?
Seby: As vrea sa nu comentez din respect pentru colegi și antrenor, vreau doar sa le mulțumesc pentru cele 8 luni pe care le am petrecut acolo însă, așa este fotbalul și eu cred că este mai bine așa pentru mine și cariera mea.
Rep.: De ce A.R.D. și nu alta echipă?
Seby: A.R.D. este un club mic dar foarte puternic, un grup unit, o familie, aici simt cu adevărat ce înseamnă să câștigi, sa pierzi, sa joci fotbal cu sufletul, ceace îmi lipseste și mi doresc de fapt și sper sa se întâmple pentru că încă actele nu sunt semnate iar am înțeles că sunt norocos, mini perioada de transferuri ma avantajează mai ales că A.R.D. s-a calificat în elita U15 F.R.F.
Rep.: Deci în primul joc din elita te vedem in roșu si negru?
Seby: Imi doresc însă sunt accidentat (intr un amical Dinamo – FC Voluntari) dar sper sa nu fie grav sa pot juca. Era să uit, mulțumesc clubului din Snagov că mi a suportat cheltuielile investigațiilor RMN, chiar daca nu sunt jucătorul lor inca.
Rep.: Te așteptăm să ne bucurăm. Împreună de fotbal
Seby: Abia aștept stau de 3 săptămâni si mi este dor de o lovitură liberă, de un joc care pe care, de un 11m., mi-e dor sa cant după o victorie etc..
Rep: Iți dorim ție și grupei 2004 A.R.D. Snagov succes in ELITA U15!
Seby: Mulțumim și sper sa va dam subiecte de scris pozitive prin evoluțiile noastre.

Am incercat sa obținem punctul de vedere și al antrenorului Răzvan Ardeleanu:
“Mi e greu sa vorbesc despre aceasta situație, mulțumesc celor de la Voluntari pentru experiența trăită de Seby, din punct de vedere al părintelui sunt foarte alaturi de el în decizie, așa cum am fost in februarie de acord să meargă acolo, așa sunt și acum de acord sa se întoarcă la A.R.D. Snagov. Chiar daca suntem considerați o echipă mică, suntem însă o familie unde grupul contează mai mult decât unul sau doi jucători mai talentați.
Ii doresc bafta lui Seby și sper sa redevină acel jucător care marca 19 goluri din lovituri libere pe campionat, sa redevină sufletul grupei 2004, sa coordoneze din nou echipa așa cum a făcut o până acum 8 luni”.

Accesari: 1,960
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)
    Loading...website statistics