Situatie delicata pentru grupele mici ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov


Etapa trecuta a campionatului A.M.F.B. nu a fost una tocmai reusita pentru grupele 2006 si 2007 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov: cei mici, 2007, au pierdut dupa un joc destul de bun dar neconcretizat in fazele de atac, cu 0-1 in fata celor de la Vointa Bucuresti, iar cei “mari”, 2006, au pierdut cu 0-3 prin neprezentare partida cu Toni Dobos si asta datorita programarilor A.M.F.B., orele de disputare a partidelor fiind foarte apropiate, nepermitand antrenorului A.R.D. sa aunga la timp la cea de a doua partida. Necazul este ca aceasta situatie s-ar putea repeta deoarece programarile au fost facute pana la sfarsitul campionatului.
Razvan Ardeleanu: “La 2007 suntem in cautarea unui antrenor si cu copiii mai avem mult de lucru. La 2006, din pacate, nu am gasit intelegere la A.M.F.B. pentru schimbarea orelor de desfasurare a partidelor. Copiii nostri sunt dornici sa joace insa in 10 minute nu se poate ajunge din Lacul Tei in Ghencea. Noi am facut demersurile necesare dar, cu mare regret, in cazul in care nu se ajunge la un compromis, ne vedem nevoiti sa luam in calcul si retragerea grupei din campionat.”

Accesari: 531
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics