Summer Cup 2015 – Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov – prezenta constanta, evolutie medie


Si anul acesta la Summer Cup traditia a fost pastrata, una din grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov ajungand in fazele superioare ale competitiei, si anume 2004.
1908190_10200770971233139_8051572174196116211_n

Dupa un egal nedrept in prima zi, 0-0 cu Viitorul Clinceni, meci in care Stefan nu a reusit sa marcheze din cel putin cinci faze clare de gol, in a doua zi, in partida cu Toni Tobos, acesta si-a luat revansa fiind eroul zilei prin cele trei goluri marcate. Gradinaru si Alexe si-au facut si ei datoria cu cate un gol de fiecare si astfel partida s-a incheiat cu un categosic 5-0 in favoarea Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov. Tot alexe a fost si autorul singurei reusite din partida cu Petrolul insa golul acestuia si evolutia buna a coechipierilor sai nu au fost suficiente pentru a evita infrangerea, meciul incheindu-se cu 2-1 in favoarea gazarilor. Cele patru puncte obtinute au dus totusi echipa in sferturile de finala. Aici insa, din pacate, micii snagoveni au cedat in fata celor de la F.C. Danilescu, scor 2-1 pentru acestia din urma, ratand astfel sansa de a juca una din finalele turneului. Golul marcat de Manea nu a fost de ajuns pentru a contracara cele doua greseli din primele minute ale partidei, greseli ce au dus la primirea a doua goluri. Degeaba in partea a doua a meciului snagovenii au asaltat poarta bucurestenilor, degeaba cele trei ocazii ale lui Stefan, degeaba incercarea lui Alexe din ultima faza a meciului, nu a fost sa fie si, ca si in anii precedenti, Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov s-a oprit in faza sferturilor. Pacat.
Echipa 2006 a fost surpriza grupei, niciuna dintre adversarele sale neavand meciuri usioare. In prima zi, doua victorii clare, 5-0 cu Portul Calarasi, prin golurile marcate de Iancu de patru ori si Turcu, si 6-1 cu Tandem Bucuresti prin, din nou Iancu de patru ori si Turcu de doua ori. A doua zi, una extrem de grea, echipa intalnind formatii de calibru. In primul meci, dupa ce la pauza scorul era 0-0, scor la care Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov era calificata in sferturi, un gol primit foarte usor in repriza a doua, dupa ce arbitrul a trecut cu vederea un fault grosolan asupra lui Andrei, a facut ca visele frumoase sa se naruie. Ceva sperante au reaparut in meciul cu Atletico, atunci cand Iancu a deschis scorul, dar oboseala si presiunea permanenta a adversarului si-au spus cuvantul, in final Atletico obtinand victoria cu 3-1. In ultima zi, la jocurile pentru loc, in partida cu Pro Activ Bucuresti, dupa ce in prima repriza Iancu a deschis scorul, in ultimul minut scorul a devenit egal in urma unei greseli a lui Bogdan Al. Au urmat loviturile de departajare, Iancu a ratat, adversarii au ratat si ei de doua ori, Calinescu a inscris aducand victoria echipei Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 726
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics