Suntem campioni si datorita lor si pentru asta, le multumim!


Dupa Algernon, Ilfov Sport, Art Sport Total si Acerbis, de curand, pe lista sponsorilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, au mai aparut trei nume: AKA, Romatsa si, mai nou, Caussade Semences, sponsori ocazionali.
Astfel, sprijinul doamnei Baroiu de la AKA, cel al Consiliului Director al Romatsa si cel al domnului Jurbert de la Caussade, au facut ca suplimentarea cheltuielilor legate de competitii, cantonamente, sa fie mult mai usor de suprtat de catre club, iar cele legate de materiale si echipamente sportive sa iasa din grija sponsorilor de pana acum.

De asemenea, contributia acestora la cantonamentul grupei 2004-2005, juniorii D ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov la zonal, deplasari zilnice, cantonamentul de pregatire unde copiilor nu le-a lipsit absolut nimic, cazare, masa, sucuri, etc., a fost extrem de binevenita.
La fel de important este faptul ca tot cu ajutorul dumnealor s-au reusit doua lucruri esentiale pentru buna desfasurare a activitatii: microbuzele scolii au fost puse la punct din toate punctele de vedere si a fost achizitionat un numar foarte mare de materiale sportive atat de necesare antrenamentelor dar si cate un set complet de echipament pentru fiecare component al scolii.

Tinem ca pe aceasta cale sa le multumim tuturor celor care, dupa posibilitati, isi aduc aportul la realizarile si performantele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov.

Accesari: 235
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics