Toate grupele Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au obtinut victorii confortabile etapa trecuta


Weekend-ul trecut, grupele 2006 si 2007 ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov s-au impus in fata bucurestenilor de la A.C.S. Ilie Oana cu 4-1 prin golurile lui Iancu de doua ori, Turcu si Souto la cei “mari”, si respectiv 4-0 prin reusitele lui Jianu si Ion Gabriel de trei ori la “pitici”.
Astfel, dupa doua victorii consecutive in campionatele A.M.F.B., se pare ca si la cei mici, lucrurile incep sa intre pe fagasul lor normal, ceea ce, conform spuselor sale, nu poate decat sa-l bucure pe coordonatorul scolii, Razvan Ardeleanu.

12096287_10201108351267429_4288077161122379970_n
In acelasi weekend, duminica, la Ciolpani, juniorii D si E ai Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au avut ca adversar doua echipe venite cu speranta de a surclasa A.R.D.-ul in clasamentul A.J.F. Ilfov, formatiile similare ale C.S. Stefanesti.
Ambele partide au fost foarte disputate si asta datorita valorii echipelor, dar si vremii nefavorabile, ploaia mocaneasca si temperatura scazuta facandu-i pe copii sa se implice maxim in joc.
Daca la juniori E, dupa un meci in care au condus ostilitatile de la un capat la celalalt adversarii neavand nicio faza de poarta, snagovenii s-au impus cu un categoric 5-0 prin golurile inscrise de Gradinaru, Raul, Ilie de trei ori si Iancu, la juniori D lucrurile au fost mult mai complicate. Oaspetii, aflati pe pozitia secunda in clasament, doreau cu ardoare sa treaca pe primul loc. Din pacate pentru ei insa, formatia condusa de Razvan Ardeleanu nu le-a acordat nicio sansa, singura faza notabila a acestora fiind la jumatatea primei reprize, moment in care Vlad si Ardeleanu adusesera deja echipei snagovene un avantaj de doua goluri pe tabela. Partea a doua a intalnirii, dominata clar de gazde, a mai adus acestora trei goluri prin Vlad, Jipa si Stefan, reusite ce au fixat rezultatul final: 5-0 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov.
De notat poate ar fi faptul ca, din pacate, simtindu-se probabil frustrati, oaspetii au recurs la amenintari privind returul, facand referire la faptul ca vor “aranja” ei A.R.D.-ul indiferent de mijloace, cu arbitrii sau altele mai putin sportive.

12118657_910362159043322_6141910389532755395_n
La finalul partidelor Razvan Ardeleanu a declarat: “Meciuri grele. Oaspetii au venit cu speranta sa devina lideri. Ma bucur ca jucatorii nostri au reusit sa se mentina la nivel ridicat pe toata durata meciurilor, ca au respectat intru-totul indicatiile mele, lucru ce a dus la datasarea fata de locul 2 la juniori D si 3 la juniori E. Ambele grupe au dezvoltat un joc elaborat, bazat pe rabdare in constructie, concentrandu-se la fazele fixe, in atac sau in aparare, dar in special in atac unde fiecare a marcat cate 5 goluri. Astfel, normal, la capatul constructiei, apare si finalizarea cu succes. Indiferent de rezultatele obtinute, noi trebuie sa ne vedem cuminti de treaba in continuare, nu trebuie sa ne luam nasul la purtare, mai avem 3 etape la D si mai multe la E. Jocurile urmatoare sper sa ne aduca pozitionarea pe un loc pentru play-off la ambele nivele, obiectiv pe care dupa retur, am putea la il atingem.”

Accesari: 525
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics