Triunghiularul disputat la Ghermanesti, ultimul eveniment din 2014 pentru Scoala de Fotbal A.R.D. Snagov


Desi in vacanta, dupa amicalul disputat sambata in compania celor de la Inter Galaxy, luni dimineata, copiii grupei 2003-2004 a Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au paricipat la un triunghiular in compania Vointei Snagov si Scolii de Fotbal Eugen Nae din Peris.

IMG_0004
Trei partide extrem de benefice in care, desi obositi dupa confruntarea din Bucuresti si dupa sase luni in care au disputat nu mai putin de 40 de jocuri atat in campionat cat si in turnee interne si internationale, jucatorii antrenati de Razvan Ardeleanu au avut o evolutie extrem de buna, in toate cele trei meciuri ei fiind aceia care au impus ritmul.
Primul meci, unul extrem de disputat atat in teren cat si in randul spectatorilor, contra Vointei Snagov, un meci la discretia A.R.D.-ului, s-a incheiat egal, 3-3, doar cele 7-8 ocazii foarte bune dar din pacate ratate facand ca scorul sa nu reflecte si pe tabela realitatea din teren. O partida cu rasturnari de scor, Vointa reusind ca, dupa egalarea de dupa pauza, sa preia chiar conducerea. Pe final insa, jucatorii Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au reusit egalarea, lucru normal de altfel avand in vedere faptul ca singurele faze la poarta lor au fost cele din care au primit gol, in rest toata partida jucandu-se in terenul si la poarta celor de la Vointa.
In al doilea meci al zilei, Scoala de Fotbal Eugen Nae s-a inclinat in fata Vointei Snagov desi la pauza condusese cu 2-0, in final scorul fiind 3-2 pentru snagoveni.
Raniti in orgoliu dupa egalul cu Vointa, in partida contra celor de la Scoala de Fotbal Eugen Nae, elevii antrenorului Ardeleanu au schimbat modul de abordare a jocului, asa incat oaspetii nu au avut nicio actiune care sa le puna in pericol poarta, astfel ca scorul final de 5-0 in favoarea A.R.D. nu face decat sa demonstreze realitatea din teren.
La incheierea evenimentului, dupa ce Mos Craciun a impartit daruri copiilor Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov, antrenorul acestora, Razvan Ardeleanu a spus: “Jocurile de astazi au pus capat activitatii intense desfasurate pana acum in actualul sezon. Copiii nostri practica un joc placut si asta s-a demonstrat si astazi. Ne-am creat multe faze de poarta, am avut posesie, am dominat, daca nu ratam atat… Una peste alta, in proportie de 99% as spune ca sunt multumit de rezultate. Totul a fost OK. Tin sa-i multumesc inca o data domnului primar Marian Oancea pentru intelegerea de care a dat dovada. Craciun fericit tuturor, un an plin de bucurii si realizari!”

Mai multe imagini de la eveniment, pe pagina Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov de pe Facebook.

Accesari: 932
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics