Una calda, alta rece


Grupele de juniori D,E, si F ale Scolii de Fotbal A.R.D. Snagov au disputat in weekend-ul trecut si joi, doua etape din campionatele in care evolueaza.
Dupa o perioada foarte buna in care ne obisnuisera cu victorii, din pacate, iata ca a aparut si un pas gresit, culmea, la toate grupele de minifotbal! Speram sa fie singurul! Incarcarea fizica, abundenta meciurilor pot duce si la astfel de situatii in care lipsa de claritate in joc sau lipsa poftei de joc isi fac simtita prezenta iar rezultatele nu pot fi decat pe masura.

  • Juniori D – La turneul pentru locul trei au reusit sa castige la C.S.O. Pantelimon cu un net 4-0 si sa remizeze acasa cu Sportul Snagov. Cum conform regulamentului, la turneu se pleaca cu punctele obtinute in campionat, cele 14 puncte avans au devenit deja nerecuperabile pentru urmaritoare, astfel ca A.R.D. Snagov are asigurat locul trei al podiumului.
  • Juniori E – Dupa ce au castigat cu 5-2 la Dragomiresti, in meciul disputat in avansul etapei au pierdut cu 0-1 partida cu A.C.S. Viitorul Domnesti.
  • Juniori F – In weekend au stat dar joi s-au vazut invinsi cu 6-0 de Academia M. Cristescu.
 

Razvan Ardeleanu: “Una calda, alta rece. Cea rece vine insa dupa o buna perioada in care nu mai pierdusem la nicio categorie de varsta. Asta este, suntem la copii si juniori unde inconstanta este la ea acasa, Totusi, matematic, juniorii D aveau nevoie de un singur punct pentru a-si asigura locul trei din serie. Juniorii E sunt surprinzatori cand in bine, cand in rau, iar 2009, chiar daca au in fata o echipa neasteptat de buna, inca se mai joaca pe teren. Una peste alta, ramanem in carti, din toate punctele de vedere, emitem in continuare pretentii pentru ocuparea locurilor 1-5.”

Accesari: 835
Multumim pentru vizita si va mai asteptam pe la noi.
Daca ne-ati lasa si un comnetariu ar fi chiar super!
  • Ai ceva de spus?
    Orice comentariu este binevenit insa mare atentie: vor fi acceptate si publicate doar acele comentarii care respecta atat regulile bunului simt cat si pe cele de ortografie si gramatica ale limbii romane! Multumim pentru intelegere.

    1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
    Loading...website statistics